Hyppää sisältöön

Rytmihäiriöbarometri

Ellun Kanat on muutostoimisto, joka haluaa pysyä muutoksen pulssilla ja auttaa asiakkaitaan samassa. Se edellyttää ajantasaista tietoa suomalaisten suhtautumisesta ajankohtaisiin ilmiöihin ja muutokseen. 

Ellun Kanojen Rytmihäiriöbarometri vastaa tähän haasteeseen. Barometri kartoittaa suomalaisten suhtautumista muuttuvaan maailmaan: se kattaa esimerkiksi kysymyksiä talouskasvusta ja ilmastonmuutoksesta, mutta avaa myös suomalaisten henkilökohtaista suhdetta muutokseen. Kyselytutkimus toistetaan säännöllisesti ajankohtaisiin ilmiöihin pureutuvin kysymyksin.

Vuoden 2020 toinen Rytmihäiiröbarometri ajoittui aikaan koronan ensimmäisen aallon jälkeen. Kyselytutkimuksessa kartoitettiin erityisesti ihmisten suhtautumista yritysten yhteiskuntavastuuseen. Tutkimuksessa nousee pinnalle se, miten puoluekanta on selkeästi yhteydessä yritysten vastuullisuutta koskeviin asenteisiin.

Vuoden 2020 ensimmäinen Rytmihäiriöbarometri kysyi, miten ihmiset suhtautuvat muutokseen ja ajankohtaisiin ilmiöihin. Kevään kyselytutkimus selvitti erityisesti suhdetta kuluttamiseen ja ilmastonmuutokseen – miten suhtaudumme toisaalta kapitalismiin ja toisaalta maapallon ekologisen kantokyvyn asettamiin haasteisiin?

Haku