Unna Reitamo

muutoksen tekijä, kriisiviestinnän johtava asiantuntija, asiakkuusjohtaja
strategia, sisällöt, kriisitilanteet
+358 40 821 9316

Yritysviestinnän konkari, jolle on kertynyt kokemusta mitä erilaisimmista viestinnän haasteista ja mahdollisuuksista, erityisesti kriisiviestinnästä, strategiatyöstä ja mm. muutosviestinnästä. Hommat hoituu hyvällä sykkeellä ja turhia pönöttämättä. Uskoo, että asioita saadaan tapahtumaan kun ryhdytään sanoista tekoihin – ja tätä yrittää toteuttaa esim. työmatkapyöräilyn kohdalla itsekin.

50 %
viestinnän viisasta
30 %
toiminnantekijää
20 %
pilkettä silmäkulmassa
Kriisiviestintä

Utopia turvallisuudesta saa laatimaan kriisiviestinnän prosessikäppyröitä

Unna

Isot yritykset ovat kriisin kourissa keskimäärin kerran vuodessa. Niihin pitää varautua etukäteen rakentamalla koko yrityksen kriisikyvykkyyttä.

Lue
Strategia ja kulttuuri

Hei harkKana, työelämässä tarvitaan munaa erottua

Unna

Syksy on Ellun Kanojen HarkKana-haun aikaa. Kanalan kaikki osaajat tulevat monenlaisista taustoista. Työelämässä tarvitaankin munaa erottua, sillä ’samalla lailla kuin muutkin’ -ajattelu ei ole koskaan synnyttänyt tähtiä. HarkKana-harjoittelu on loistava keino erottua

Lue
 

Asiallisia hommia puolianarkistisessa firmassa – onko sinun aikasi kuoriutua?

Unna

Meno Ellun Kanoissa on sähäkkää. Kun esimerkiksi aikoinaan kiinnostuin Kanalasta ja otin yhteyttä Kirsiin, ei ensimmäisellä kerralla natsannut.

Lue
Viestintä

5 vinkkiä Kananpojaksi halajaville

Unna

Meillä Ellun Kanoissa on taas lokakuussa haku päällä! Etsimme uusia, timanttisia kananpoikia oppimaan viestinnän tekijöiksi ja auttamaan asiallisissa hommissa.

Lue

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!