Uutiset

Ellun Kanojen uusi aika

Ellu

Toimialakehys on ahdas määrittäjä. Siksi Ellun Kanat laajentaa nyt muutoskonsultointiin. Mutta mikä oikein muuttuu?

Lue
Uutiset

Ellun Kanojen vuosi alkaa ennätysten rikkomisella – Kanalassa aloittaa 18 harkKanaa

Ellu

Ellun Kanoilla polkaistiin uusi vuosikymmen vauhdilla käyntiin, kun tuore trainee-parvi lennähti Kanalaan asiallisiin hommiin. Kymmenennen harjoittelijavuosikerran kunniaksi harkKanoja on tänä vuonna ennätykselliset 18.

Lue
Uutiset

Ellu teki lähtemättömän vaikutuksen – Taneli, Aino-Maija ja Niko pyrähtävät kanoiksi!   

Ellu

Ellun Kanojen HarkKana-ohjelma on vuoden mittainen, ja tunnetusti sellaisessa ajassa ehtii ihastua. Aina välillä ihastus läikkyy molemmin puolin niin, että se johtaa vakavaan työsuhteeseen. Näistä syistä he haluavat jäädä Kanalaan.

Lue
Uutiset

Ellun Kanat käynnistää Labran: Nämä kahdeksan taitoa siellä oppii

Ellu

Uudessa muutoskyvykkyyden ohjelmassa yritykset pääsevät harjoittelemaan ja sparraamaan toisiaan.

Lue
Uutiset

Muutoksen johtamisen ammattilainen Maria Nuotio Ellun Kanoihin

Ellu

Strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat jatkaa kasvumatkaansa muutostoimistoksi. Strategia ja kulttuuri -kasvualueelle on palkattu vahvistukseksi muutoksen johtamisen ammattilainen Maria Nuotio.

Lue
Uutiset

Sosiaalisen median huippuosaaja Anna Storå Ellun Kanoihin

Ellu

Sosiaalinen media on yksi strategisen viestinnän välineistä, ei pelkkä tukitoimi. Näin uskoo Ellun Kanojen tuore sosiaalisen median johtava asiantuntija Anna Storå.

Lue
Uutiset

Rikoskomisario Petri Launiainen Ellun Kanojen kriisiviestinnän asiantuntijaksi 

Ellu

Strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat vahvistaa kriisiviestintähartioitaan palkkaamalla poliisin.

Lue
Uutiset

Reijo Karhinen, Paavo Westerberg ja Otto Tähkäpää Ellun Kanoihin

Ellu

Ellun Kanat laajentaa edelleen muutoksen ymmärtämisen ja työyhteisöjen kehittämisen osaamistaan. Senior advisoreista koostuvaan verkostoon on kutsuttu kolme muutosvoimien ja yrityskulttuurin syväosaajaa; työelämäprofessori Reijo Karhinen, tulevaisuudentutkija Otto Tähkäpää ja ohjaaja-käsikirjoittaja Paavo Westerberg.

Lue
Uutiset

Kokenutta konsulttivoimaa Kanalaan: viestinnän asiantuntija Nina Enroth syttyy isoista kokonaisuuksista

Ellu

Enroth on kokenut moniosaaja, jolla on tärkeä taito osata jäsentää asiakkaan tilannetta myös pöydän toiselta puolelta.

Lue
Uutiset

Anna Perho Ellun Kanojen työyhteisöasiantuntijaksi

Ellu

Anna Perhon rekrytointi vahvistaa Ellun Kanojen voimakkaasti kehittyvää palvelukokonaisuutta, johon kuuluu johtamisen, yrityskulttuurin sekä yhteisön työtapojen kehitys ja tuki.

Lue
Uutiset

Mikään ei ole pysyvää paitsi muutos: Ellun Kanat kutsuu asiakkaat ja yhteistyökumppanit uusiin tiloihimme Käenkujalle

Ellu

Strategisesti ajatteleva viestintätoimisto Ellun Kanat on kasvanut muutaman vuoden aikana yli 60-päiseksi muutoksen tekijöiden ammattilaisjoukkueeksi ja muuttaa isompiin tiloihin uudeksi luovaksi alueeksi muodostuvaan Sörnäisiin.

Lue
Uutiset

Vastuullisuus strategian ytimessä siivitti Ellun Kanojen ja Vaasanin kumppanuuden voittoon

Ellu

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liiton (MTL) järjestämässä Finnish Comms Awards -kilpailussa palkittiin vuoden parhaat viestinnän työt ja tekijät tiistaina. Kauppa-kategoriassa parhaana palkittiin Ellun Kanojen ja Vaasan Oy:n viestinnällinen yhteistyö.

Lue
Uutiset

Ellun Kanat rekrytoi ammattiaktivisti Suvi Auvisen sparraajaksi

Ellu

Aikamme muutoksista kenties puhutuin ja laaja-alaisin on ilmastonmuutos, jonka jäljiltä mikään toimiala ei jää entiselleen. Ellun Kanat sparraa ilmasto- ja vastuullisuusnäkemystään palkkaamalla riveihinsä riuskaotteisen Suvi Auvisen.

Lue
Uutiset

Ellun Kanat perustaa näkemysyksikön: vetovastuuseen Elina Kiiski Kataja

Ellu

Ellun Kanojen tutkimustoiminta saa siivet, kun VTM Elina Kiiski Kataja ja YTL Juhani Pehkonen liittyvät joukkoon. Kaksikon näkemys menestyvän yrityksen ruokavaliosta on yksituumainen: insight syö ravinnokseen dataa.

Lue
Uutiset

Ellun Kanoihin siirtynyt Jari Järvenpää ravistelee vaikuttajaviestinnän toimintamalleja: Nopeasti muuttuva maailma vaatii tekoja

Ellu

Ellun Kanojen riveissä toukokuussa aloittanut Jari Järvenpää syttyy asioiden näkemyksellisestä kyseenalaistamisesta.

Lue
Uutiset

Microsoft, K-Supermarket Pohjois-Haaga ja Brigita Krasniqi valittiin vuoden 2018 mahdollisuusviestijöiksi – Tikkala Bros ja Neste oman kategoriansa jaetulla ykkössijalla

Ellu

Vuoden 2018 parasta mahdollisuuksiin tarttuvaa viestintää tekivät Microsoft, K-Supermarket Pohjois-Haaga, Brigita Krasniqi, Tikkala Bros ja Neste. Voittajia olivat valitsemassa Ellun Kanojen kokoama raati sekä suuri yleisö Facebook-äänestyksen kautta.

Lue
Uutiset

Ellun Kanat palkitsee vuoden 2018 parhaat mahdollisuusviestijät – tuomaristossa mukana Olli Kärkkäinen, Petra Laiti, Timo Ritakallio, Niklas Thesslund, Anna Perho ja Kirsi Piha

Ellu

Suomessa osataan tehdä merkittävää ja ajankohtaista mahdollisuusviestintää, joka vaikuttaa, tavoittaa suuren yleisön ja ylittää uutiskynnyksen. Ellun Kanat palkitsee jälleen viime vuoden parhaita viestinnän tekoja, joilla on herätetty tunteita ja muutettu maailmaa.

Lue
Uutiset

Ellun Kanat vahvistaa muutosjoukkojaan: 11 uutta muutoksen tekijää riveihin

Ellu

Uudet muutoksen tekijät tuovat napakkaa näkemystä muun muassa strategiaosaamisen, muutoksen moottoroinnin, vaikuttajaviestinnän, digitaalisten sisältöjen ja teknologioiden sekä markkinointiviestinnän saralta.

Lue

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!