Uutiset

Ellun Kanojen uudet mediavalmentajat rautaisia konkareita: Peter Nyman, Reetta Räty ja Johanna Vesikallio opastavat, miten median kanssa pärjää

Ellu

Yhteiskunnan muutosnopeus, äkilliset tilanteet ja avoimen vuorovaikutuksen tärkeys tarkoittavat sitä, että jokaisen median kanssa kommunikoivan täytyy viilata viestintätaitonsa.

Lue
Uutiset

Olli-Pekka Koljonen vahvistaa Ellun Kanojen vaikuttajaviestintää: Yritykset vahvemmin mukaan yhteiskunnan kehittämiseen

Ellu

Strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat panostaa yhteiskunnalliseen näkemykseen muutoksen moottorina. Tuorein vahvistus muutoksen tekijöiden joukkoon on SOK:n entinen yhteiskuntasuhdepäällikkö Olli-Pekka Koljonen.

Lue
Uutiset

Ellun Kanat on yleisarvosanaltaan viestintätoimistojen ykkönen

Ellu

Tuore viestintäalan yritysten imagotutkimus osoitti, että strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat on Suomen ylivoimaisesti tunnetuin viestintätoimisto. Se sai vastaajilta myös parhaan yleisarvosanan (8,29).

Lue
Uutiset

Ellun Kanat rekrytoi joukon uutta virtaa ja teräviä ajatuksia – viestintätoimistoon 11 harkKanaa

Ellu

Vuodesta 2011 asti toiminut trainee-ohjelma pyörähti tänä vuonna käyntiin yhdeksättä kertaa. Uusin vuosikerta viestinnän harjoittelijoita aloitti Kanalassa 9. tammikuuta.

Lue
Uutiset

Suunnittelija Riina Rosvall Marimekolta Ellun Kanoihin

Ellu

Nopeasti muuttuvassa maailmassa laadukkaan visuaalisen viestinnän merkitys kasvaa. Ellun Kanat panostaa strategiseen näkemykseen myös visuaalisessa kerronnassa. Lokakuussa Ellun Kanojen vahvuudeksi liittyi kokenut visuaalinen suunnittelija Riina Rosvall.

Lue
Uutiset

Futuristi Elina Hiltunen vahvistamaan Ellun Kanojen tulevaisuusajattelua

Ellu

Älykäs ennakointi auttaa yrityksiä menestymään rytmihäiriön maailman nopeassa muutoksessa.

Lue
Uutiset

Ellu

Uutta sulkaa hattuun? Tarjolla uutta osaamista, rouheaa kokemusta ja saatanallista rallia, sillä haku Ellun Kanojen HarkKana-harjoitteluun on käynnissä NYT.

Lue
Uutiset

Hallitushai Sanna Suvanto-Harsaae: “Suomi on ainoa maa, jossa hallituksen pöytäkirjan lopussa lukee: kaikki päätökset tehtiin yksimielisesti.”

Ellu

Ellun Kanojen uusi bisnespodcast Avokonttori kutsuu kovat nimet puhumaan yrityskulttuurista.

Lue
Uutiset

Cisco valitsi Ellun Kanat vahvistamaan tunnettuuttaan digitaalisen tulevaisuuden kehittäjänä

Ellu

Maailman johtava IT- ja verkkoratkaisujen toimittaja Cisco on valinnut Ellun Kanat vauhdittamaan viestintäänsä.

Lue
Uutiset

Iso loikka yritysten vastuullisuuteen: Ellun Kanat ja kestävän liiketoiminnan toimisto Gaia asiakasyhteistyöhön

Ellu

Ellun Kanojen vastuullisuuteen keskittyvä liiketoimintayksikkö Respekti aloittaa asiakasyhteistyön kestävän liiketoiminnan konsulttitoimisto Gaian kanssa, jotta asiakasyrityksillä olisi paremmat työkalut kehittää ...

Lue
Uutiset

Ellun Kanat ja WSOY kirjayhteistyöhön

Ellu

Ellun Kanat ja WSOY kumppanoituvat julkaisemaan yhdessä Ellun Kanojen suosittua Mitä tapahtuu huomenna -väitekirjasarjaa.

Lue
Uutiset

Muutosälykäs organisaatio tarvitsee vahvaa HR-osaamista: Ellun Kanoissa aloitti Head of Kana

Ellu

Strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat kirittää yrityksiä ja organisaatioita muutokseen, ja siksi muutoksen mahdollisuuksiin panostetaan myös yrityksen sisällä.

Lue
Uutiset

Ellun Kanat kasvaa: taloutta kirittämään uusi CFO

Ellu

Strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat kasvaa ja vahvistaa siksi myös hallinnon joukkojaan.

Lue
Uutiset

Rohkea toimialan ravistelu ja vahva yrityskulttuuri siivittivät Ellun Kanat vuoden viestintätoimistoksi

Ellu

Vuoden 2017 parhaat viestintätyöt ja viestinnän tekijät palkittiin Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liiton (MTL) Finnish Comms Awards -kilpailussa 14.6.2018.

Lue
Uutiset

Ellun Kanojen Sara Lindström pitchasi parhaiten Finnish Comms Awards -kisassa

Ellu

Muutoksen tekijänä Ellun Kanoissa työskentelevä Sara Lindström palkittiin torstaina 14. kesäkuuta Finnish Comms Awards -kisan parhaana pitchaajana.

Lue
Uutiset

Strategia kiritti junamatkailun suosioon – VR Matkustajaliikenne ja Ellun Kanat voittoon Finnish Comms Awards -kilpailussa

Ellu

Vuoden parhaat viestintätyöt ja viestinnän tekijät palkittiin torstaina Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liiton (MTL) Finnish Comms Awards -kilpailussa.

Lue
Uutiset

Perintä ei ole köyhien kiusaamista – OK Perinnän ja Ellun Kanojen viestintäyhteistyö vei voiton Finnish Comms Awards -kilpailussa

Ellu

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liiton (MTL) Finnish Comms Awards -kilpailussa palkittiin vuoden parhaat viestintätyöt ja viestinnän tekijät torstaina.

Lue
Uutiset

Tuore ja ennakkoluuloton terveysviestintä tuotti tulosta – Yksi elämä ja Ellun Kanat Finnish Comms Awards -kilpailun finaalissa

Ellu

Ellun Kanojen ja Yksi elämä -terveystalkoiden viestintäyhteistyö ylsi finaaliin Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liiton (MTL) Finnish Comms Awards -kilpailussa.

Lue

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!