Hyppää sisältöön

Mitä tapahtuu huomenna – kaksi uutta kirjaa tulossa

Ellu

2.3.2016

1 minuuttia

Mitä tapahtuu huomenna – rakkaudelle kirja ilmestyy 15.4.2016.

Mitä tapahtuu huomenna rakkaudelle -kirja on väitekirja rakkaudesta. Mitä rakkaus on? Mitä rakkaudelle tapahtuu? Missä rakkautta on, missä sitä ei ole, miksi rakkautta tarvitaan? Mitä eri muotoja rakkaus voi saada? Onko rakkaus sanana jo kärsinyt inflaation; mehän rakastamme niin kirjoja kuin suklaata kuin lähimmäistämme. Mitä on romanttinen rakkaus? Mitä tapahtuu huomenna rakkaudelle on kirja, joka tutkii useamman kirjoittajan näkökulmasta aihetta, joka on paitsi ikuinen myös arkinen, paitsi toivottava myös välttämätön.

Kirjassa on n. 30 suomalaista kirjoittajaa, ajattelijaa ja näkemystä. Kirjoittajina mm. Hannu Mäkelä, Hanna Jensen, M.A. Numminen, Anna Kontula, Panu Rajala, Tuomas Enbuske, Riku Korhonen, Antti Holma ja Kirsi Piha.

Uskallamme luvata voimakkaita tunteita.

Mitä tapahtuu huomenna – vastuullisuudelle 

Ellun Kanat julkaisee myöhemmin tänä keväänä väitekirjan Mitä tapahtuu huomenna vastuullisuudelle. Kirjan tarkoituksena on avata yritysten ympäristö- ja yhteiskuntavastuun eri teemoja sekä hahmottaa sitä, miten yritykset pystyvät parhaiten toimimaan vastuullisesti ja myös kertomaan siitä kiinnostavalla tavalla.

Haku