Hyppää sisältöön

KOT x2 – Kanalaan lennähti kaksi uutta kanaa

Ellu

2.11.2021

2 minuuttia

Valokuvassa saija ja krista

Muutostoimisto Ellun Kanat vahvistaa edelleen kykyään toimia asiakkaidensa näkemyksellisenä muutoskumppanina palkkaamalla taas kaksi uutta muutoksen tekijää.


Lokakuun lopulla joukkoon liittyivät erityisesti teollisuussektorin kokemusta Kanalaan tuova Krista Tötterman ja Kanalan palvelumuotoiluosaamista lisäävä Saija Viitala. 

Krista Töttermanin tausta on yritysmaailmasta ja suurteollisuudesta, ja hän on tehnyt viestijänä töitä mm. yhteiskuntasuhteiden, kriisiviestinnän, työnantajakuvan ja prosessijohtamisen kehittämisen parissa. Myös kaupan toimiala on tullut Kristalle tutuksi, ja hän on konkari brändinrakentamisessa, kampanjoissa, mediatyössä ja PR-tilaisuuksissa.

“Asiakkaiden auttaminen muutosprosessien läpiviennissä, strategian juurruttaminen sekä yrityskulttuurin kehittäminen ovat asioita joiden parissa tulen muutoksen tekijänä työskentelemään. Helposti innostuvana sparrailijana uskon menestyksen syntyvän inspiroivalla motivoinnilla ja pitkäjänteisellä yhteistyöllä yhdessä asiakkaan kanssa. Odotan innolla kiinnostavia uusia hommia ja tuon takuuvarmaa aurinkoenergiaa tähän lämminhenkiseen, uuteen työyhteisööni”, kertoo Krista.

Käynnistyäkseen Krista kertoo tarvitsevansa kahvia – helppo homma. Hän rakastaa eläimiä ja kirjoja, ja toimii myös osa-aikaisena farmarina. Olet siis löytänyt oikean paikan, tervetuloa Kanalaan!

Saija Viitala kuvailee itseään palvelumuotoiluhenkiseksi viestijäksi. Hän on kerryttänyt työkokemusta erityisesti yhteiskunnallisista kampanjoista sekä strategisesta viestinnästä. Saija työskenteli pitkään TV- ja elokuvatuotantoyhtiön viestintäpäällikkönä, josta hän siirtyi rakennus- ja kiinteistöalalle viestinnän asiantuntijaksi. 

“Jaan Ellun Kanojen näkemyksen viestinnästä muutoksen työkaluna, ja siksi haluan päästä auttamaan yrityksiä paitsi toimimaan muuttuvassa maailmassa, myös muuttamaan sitä viestinnän keinoin. Hyvä elämänohje ”Be the change you want to see in the world” voisikin olla yritysmuotoon käännettynä: ”Be the change IF you want to BE in the world”, pohtii Saija.

Saijalla on vahva tausta kansalaisvaikuttamisessa ja varmasti siksi hän tykkääkin haastaa asiassa kuin asiassa – vannoen oivalluttavan keskustelun voimaan. Kanalassa on valloillaan täysin sama uskomus, joten ei muuta kuin tervetuloa taloon ja konfliktoimaan – täällä sitä saa ja kuuluukin tehdä.

Innostumisen, kahvin ja konfliktoinnin puolesta liputtaa myös toimitusjohtajamme Taru Tujunen, joka on mielissään uusista kanoista:

“On aina mahtavaa saada Kanalaan uutta osaamista. Asiakkaamme tulevat varmasti hyötymään Kristan vahvasta yritysmaailmataustasta ja Saijan strategisesta osaamisesta. Me taas täällä Kanalassa olemme tosi ilahtuneita kahdesta energisestä uudesta kanastamme”, toteaa Taru.

Haku