Hyppää sisältöön

Ellun Kanojen omistuspohja laajenee – Taru Tujunen osakkaaksi

Ellu

22.12.2016

1 minuuttia

Viestintätoimisto Ellun Kanojen omistuspohja laajenee. Toimitusjohtaja Taru Tujunen tulee Ellun Kanojen vähemmistöosakkaaksi 10 prosentin osuudella. Yrityksen perustaja, hallituksen puheenjohtaja Kirsi Piha omistaa tämän jälkeen yrityksen osakkeista 90 prosenttia.

– Olen tarjonnut taisteluparilleni Tarulle mahdollisuuden tulla yrityksen osakkaaksi ja olen tosi iloinen, että hän päätti tähän mahdollisuuteen tarttua, Kirsi Piha toteaa.

Yhtiö on kasvanut viime vuosina rivakasti, mutta vakaasti ja tehnyt jatkuvasti uusia avauksia. Yksi näistä on tänä vuonna perustettu liiketoimintayksikkö MTH-tehdas, joka tuottaa tiedosta näkemystä. Omistuspohjan laajeneminen on yksi uusi askel kasvustrategiassa. Ellun Kanat kun ei aio jäädä polkemaan paikoilleen.

– Ellun Kanat on kasvava toimialan haastaja, jossa on rautaisen ammattitaitoinen porukka, valtava innostus muuttaa toimialaa ja vahva tahto onnistua tavoitteissaan. On hienoa olla nyt myös omistajuudella mukana kantamassa tästä onnistumisesta vastuuta, sanoo Taru Tujunen.  

Haku