Hyppää sisältöön

Ellun Kanat rekrytoi – pelasta Tiina pinteestä!

Ellu

16.8.2017

1 minuuttia

Kanalamme on kasvanut viime vuosina pikavauhtia. Nyt viestintätoimiston arjen pyörittämiseen kaivataan apukäsiä! Etsimme hallintopäälliköllemme ja jöön pitäjällemme Tiina Vasamalle taisteluparia huolehtimaan toimiston päivittäisistä askareista – ja tietenkin meistä kanoista ja kananpojista.

Pelastaisitko sinä Tiinan pulasta ja tulisit meille hallintoassistentiksi?

Millaista tyyppiä etsimme?

Hallintoassistentiksi sopii tyyppi, joka ei säiky viestintätoimiston vilkasta arkea, tarttuu oma-aloitteisesti työtehtäviin ja hoitaa hommat asiallisesti, järjestelmällisesti ja tarkasti.

Mitään tiettyä koulutustaustaa emme assarilta vaadi, mutta pesti on oivallinen esimerkiksi välivuotta pitävälle opiskelijalle tai juuri ylioppilaaksi valmistuneelle. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja on toistaiseksi voimassa oleva.  

Mitä hallintoassistentin työ sitten on?

Hallintoassistentti pörrää kanalassa täysipäiväisesti. Käytännössä hallintoassari vastaa esimerkiksi toimiston hankinnoista ja arjen sujuvuudesta,  avustaa kirjanpitohommissa, arkistoinnissa sekä (välillä saatanallisessakin) kuittirallissa.

Ellun Kanoissa hallintoassari pääsee osaksi persoonallista työyhteisöä, saa vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyödyllistä kokemusta nopeatempoisesta viestintätoimistosta.  

Miten voin hakea?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen ellu@ellunkanat.fi keskiviikon 23.8. loppuun mennessä.
Jos sinulla heräsi kysymyksiä, voit soittaa Ellun Kanojen Tiina Vasamalle  (p. +358 40 590 0027) seuraavina aikoina:

  • perjantaina 18.8. klo 14–15 tai
  • maanantaina 21.8 klo 13–15.

 

Ellun Kanat on vuonna 2008 perustettu kasvava 40 viestinnän tekijän strateginen viestintätoimisto, joka etsii jatkuvasti uusia bisnesmahdollisuuksia ja kiikaroi perinteisen markkinointiviestinnän hiekkalaatikon ulkopuolelle.

Haku