Vaikuttaminen

Vaalit tulossa – mitä kulisseissa tapahtuu? Ellun Kanat ja Politbyroo-podcast kaivautuvat politiikan perustuksiin

Ellun Kanat ja Politbyroo-podcast toteuttivat kesällä kymmenen Politbyroo ♥ vaalit -erikoisjaksoa, joissa pureudutaan tuoreella näkemyksellä puolueiden tilanteeseen ja vaaleihin valmistautumiseen.

Politbyroon sähäkät pohdinnat yhdessä politiikan huippuvieraiden kanssa rakentavat kattavan kokonaisnäkemyksen puolueiden tilanteesta ennen eduskuntavaaleja. Jaksojen vieraina ovat keskustan Jouni Ovaska, vasemmistoliiton Li Andersson, kristillisdemokraattien Sari Essayah, sinisten Simon Elo, perussuomalaisten Arja Juvonen, SDP:n Antton Rönnholm, vihreiden Emma Kari, RKP:n Ida Schauman ja kokoomuksen Kai Mykkänen. Koontijaksossa tilannetta ruotii Ellun Kanojen vaikuttajaviestinnän konkari Erkki Perälä.

Politbyroo on y-sukupolven edustajien suorapuheinen ja näkemyksellinen podcast, joka on jo vakiinnuttanut paikkansa politiikkaa käsittelevien korkeatasoisten podcastien joukossa.

Keskustelijoina ovat yhteiskunnalliset asiantuntijat Matti Parpala, Sini Korpinen ja Juha Töyrylä. Korpinen ja Töyrylä työskentelevät Ellun Kanoissa muutoksen tekijöinä.

Ota iso kuva haltuun – kuuntele Politbyroo ♥ vaalit:

Jatkokeskustelut käydään Twitterissä: #Politbyroo.

Lisätietoja:
Sini Korpinen, sini.korpinen@ellunkanat.fi, 050 364 4883
Matti Parpala, matti.parpala@gmail.com, 040 846 3847
Juha Töyrylä, juha.toyryla@ellunkanat.fi, 041 515 2229

Kuva: Kira Hagström
Kuvassa vasemmalta: Sini Korpinen, Juha Töyrylä ja Matti Parpala

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!