Uutiset

Ellun Kanojen Kananpoika-ohjelman haku on alkanut!

Avatar

Etsimme tiimimme vahvistukseksi nopean toiminnan joukkoja vuodelle 2015. Hae mukaan!

Kananpoika-ohjelma on Ellun Kanojen oma vuosittainen trainee-ohjelma. Tarjoamme projekti- ja tuntiperusteista työtä strategisesti ja luovasti ajattelevalle opiskelijalle. Työ on mahdollisuus tutustua viestintään ja viestintätoimiston arkeen taatusti eri näkökulmasta.

Näitä asioita toivomme kananpojalta:

  • Oma-aloitteisuutta, reipasta otetta ja innokkuutta viestinnän hommiin
  • Valmiutta kääriä hihat monenlaisissa hommissa
  • Luovuutta ja skarppia ajattelua sekä janoa oppia uutta ja kehittyä

Tarjoamme sinulle esimerkiksi:

  • Innostavan ja taatusti monipuolisen vuoden rautaisten viestinnän tekijöiden joukossa
  • Uutta kokemusta ja kiinnostavia projekteja erilaisissa asiakkuuksissa sekä omissa projekteissamme
  • Hyödyllistä koulutusta pitkin vuotta sekä hauskan ja persoonallisen työyhteisön

Mikä viestintätoimisto Ellun Kanat?

Olemme strategisesti ajatteleva täyden palvelun viestintätalo, jolla on kolme keihäänkärkeä: strateginen viestintä, Uusi työ 360 –työnantajakuvapalvelut ja vaikuttajaviestintä.

Työpaikkana Ellun Kanat on intensiivinen, innostava ja kunnianhimoinen. Asiakkaita auttaessamme teemme kaikkemme. Asiakkaamme edustavat laajaa kirjoa ja hommia paiskitaan kiivaaseen tahtiin. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse tehdä hommia itsekseen, vaan teemme työtä aina tiimeinä ja taistelupareina.

Viestinnässä uskomme tekoihin ja ennen kaikkea mahdollisuusviestintään. Meistä viestintä on liiketoiminnan ytimessä ja siellä sen pitäisi olla ihan joka organisaatiossa. Siksi Ellun Kanat haluaa innostaa koko toimialaa laadukkaampaan, rohkeampaan ja parempaan viestintään. Olemme mieluummin majakka kuin perävaunu.

Kananpoika-harjoittelijoineen meitä on tällä hetkellä 26. Lisäksi käytämme laajaa joukkoa freelancereita tarpeen mukaan.

Mitä kananpoika-harjoittelu on käytännössä?

Nopean toiminnan joukkoina toimivat kananpojat auttavat Ellun Kanoja monipuolisissa projekteissa tuntiperusteisesti. Heidät kutsutaan apuun, kun tarvitaan esimerkiksi vauhdikasta ideointia, tiedonkeruuta tai analyysia. Työhön kuuluu ajattelua, sisällöntuotantoa monikanavaisesti ja aika usein tarvitaan myös luovia ideoita. Välillä pitää toki keittää myös kahvia, niin kuin kaikkien Ellun Kanojen.

Kananpojan homma on hyvin joustavaa: työt voi tehdä usein etänä ja tilanteen mukaan tunteja voi tehdä vaihtelevan määrän. Palkka maksetaan tuntiperusteisesti. Työsuhde on määräaikainen ja se kestää vuoden 2015 loppuun.

Millaisia kananpoikia meillä on ollut?

Arvostamme monipuolista taustaa. Aikaisempien vuosien kananpojat ovat olleet esimerkiksi kauppatieteilijöitä, metsätieteilijöitä, valtiotieteilijöitä, kulttuurituottajia, graafisen alan opiskelijoita ja musiikkitieteilijöitä. Koulu- ja opiskelutaustallasi ei ole siis niin väliä, kunhan olet valmis ryhtymään sanoista tekoihin ja hoitamaan asiallisia hommia.

Kananpojat ovat olleet Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Helsingistä.

Miten haen mukaan Kananpoika-ohjelmaan?

Mikäli koet, että sopisit joukkoomme, kerro se meillekin vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä. Lähetä hakemuksesi meille osoitteeseen ellu@ellunkanat.fi perjantaihin 7.11.2014 mennessä.

Mikäli haluat kysyä vielä lisää, voit soittaa Annalle (040 835 7077) TI 28.10. klo 13-15. Vastaamme toki kysymyksiin myös meilillä (ellu@ellunkanat.fi), Twitterissä (#kananpoika2015) ja Facebookissa.

Kannattaa pitää silmällä Ellun Kanojen somekanavia koko hakuajan. Tarjoilemme nimittäin sen ajan kaikille työnhakijoille hyödyllisiä vinkkejä aina oman osaamisen tunnistamisesta cv:n rakentamiseen ja haastattelutilanteessa toimimiseen. Rekryvinkit löytyvät hashtagilla #kananpoika2015.

Innostuitko tekemään hakemuksen?

Tässä vielä muutama kysymys, joihin sinun kannattaa vastata hakemuksessasi.

  1. Mikä on mielestäsi mielenkiintoisin tai merkittävin asia, jota olet (työ)elämässä tähän mennessä päässyt tekemään?
  2. Millä kolmella adjektiivilla kuvailisit itseäsi?
  3. Mikä on se yksi taito tai osaaminen, jonka toisit mukanasi Ellun Kanoille?
  4. Miksi haluat juuri Ellun Kanoille asiallisiin hommiin?

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!