Muutu tai kuole. Ellun Kanat esitteli rytmihäiriön käsitteen vuonna 2015. Muutosvauhti oli nopeutunut huimasti ja teknologinen kehitys mullisti kommunikaation, kun internet siirtyi pöytäkoneilta puhelimiin. Yritykset ja organisaatiot pyristelivät uutta rytmiä vastaan. Rytmihäiriö syntyi, kun yritykset, organisaatiot ja yhteiskunnat yrittivät toimia nopeasti muuttuvassa maailmassa perinteisin keinoin. Rytmihäiriö on osunut maailmaamme kovaa ja aiheuttanut kipuilua. Demokratia, kommunikaatio, valta, politiikka, työ, yritykset, organisaatiot, hierarkiat, kulttuuri ja tieto ovat kaikki esimerkkejä asioista, jotka 2010-luvun rytmihäiriö haastoi perusteellisesti.
Nyt muutoksen vauhti kiihtyy, ja analyysimme rytmihäiriöstä ei enää yksin riitä selittämään nykyistä tilannetta. Opettelemme edelleen elämään ensimmäisen rytmihäiriön maailmassa, kun käsillä on jo seuraava murros. Tuplarytmihäiriö syntyy, kun teknologisen mullistuksen rinnalle nousee maapallon ekologisen kantokyvyn rajojen saavuttaminen. Tämä murros tulee haastamaan työn, talouden, arvonluonnin ja yritysten olemassa olon perusoletukset.
Käy tutustumassa Tuplarytmihäiriö-raportin sisältöön!
Lisäksi raportissa on esitelty muita erilaisia megatrendejä ja muutoksen ajureita, jotka tulevat vaikuttamaan yrityksiin, organisaatioihin sekä yhteiskuntaan.
Raportin tarkoituksena on ravistella yrityksiä ja organisaatioita muutokseen ja tehdä meneillään olevaa muutosta ymmärrettäväksi. Uskomme myös, että tarttumalla muutokseen ja katsomalla rohkeasti eteenpäin on sekä mahdollista menestyä että muuttaa maailmaa paremmaksi.