Hyppää sisältöön

Näkökulmia, joita et arvaisi – Tilaa Kana puhumaan tilaisuuteesi!

Kaipaatko tapahtumaasi näkemyksellistä ajattelua ja ravistelevaa puhetta? Ellun Kanoilta löydät asiantuntijan puhujaksi niin sisäisiin tilaisuuksiin kuin sidosryhmätapahtumaankin. Tutustu heihin alta. 

Olipa tarpeesi mikä hyvänsä, lupaamme yllättää. Positiivisesti. 

Klikkaa tästä ja pyydä tarjouspyyntö puheenvuorosta tilaisuuteesi! 

Kaksi ihmistä keskustelemassa

Taru Tujunen

Taru Tujunen, toimitusjohtaja
Muutosjohtaminen, yhteiskunnallinen analyysi, strateginen viestintä
Karismaattinen esiintyjä ja innostava, ajatuksia ravisutteleva puhuja, joka ymmärtää yhteiskuntaa, liiketoimintaa ja työelämän murrosta.  Jos haluat rehellisen ja luotettavan mielipiteen, kysy Tarulta.

Tuomas Lähteenmäki

Tuomas Lähteenmäki, asiakkuusjohtaja ja mediavalmentaja
Media ja PR, strateginen viestintä
Yhteiskunnallisella näkemyksellä höystetty asiakkuusjohtaja, joka mediavalmentaa, juontaa ja sukeltaa mielellään avuksi strategisen viestinnän ristiaallokossa. Tuomas on luotettu johtoryhmien valmentaja, luova ideanikkari ja kehuttu juontaja.

Jaakko Mustakallio

Jaakko Mustakallio, asiakkuusjohtaja ja johtava asiantuntija
Vaikuttajaviestintä, brändiaktivismi
Politiikan ja vastuullisuuden moniottelija, joka uskoo että maailman pelastaminen on myös hyvää bisnestä. Innostuu, ravistelee ja haastaa. Pyydä tämä idearikas kauppatieteiden maisteri puhumaan, kun haluat ihmisten innostuvan.

Anni Kosunen

Anni Kosunen, asiakkuusjohtaja
Strateginen viestintä, kriisiviestintä, media ja PR
Riuska humanisti, joka nuuskii varsinkin verkkoyhteisöjen toiminnan ja teknologiavälitteisten vuorovaikutusilmiöiden perään. Anni on pidetty valmentaja ja puhuja, joka osaa nostatttaa tunnelmaa ja lyödä faktat pöytään.

Antti Pikkanen

Antti Pikkanen, liiketoimintajohtaja ja johtava asiantuntija
Kriisiviestintä, strateginen viestintä, muutosjohtaminen
Kun yllättävä tilanne iskee, Antti auttaa suunnan valitsemisessa. Johdon kumppani vaikeissa paikoissa. Vuosien kokemus mediasta ja konsultoinnissa näkyy näkemyksessä ja esiintymistilanteissa – Antti ymmärtää sekä yhteiskuntaa että liiketoimintaa.

Elina Kiiski-Kataja

Elina Kiiski-Kataja, tutkimusjohtaja
Ennakointi ja tulevaisuuskuvan rakentaminen
Teknologiaoptimisti ja yhteiskuntatieteilijä, joka ei pelkää penkoa pöhinää syvemmälle. Kun haluat syvää näkemystä ymmärrettävästi, kutsu Elina puhumaan.

Heikki Pursiainen
Heikki Pursiainen, pääekonomisti
Yhteiskunnallinen analyysi, digitaalinen viestintä ja sosiaalinen media
Heikki on toipuva ekonomisti, joka on tehnyt vauhdikkaan uran tutkijana, ajatuspajahenkilönä ja mediayrittäjä-journalistina. Kokenut esiintyjä ja juontaja. Puhuu mielellään niin taloudesta, yhteiskunnasta, politiikasta kuin mediastakin, usein itseironian saattelemana.

Ida Haapanen

Ida Haapanen, asiakkuusjohtaja ja asiantuntija
Luova suunnittelu ja kampanjat, vaikuttajayhteistyö
Vaikuttaja- ja digimarkkinoinnin konkari ja ratkaisukeskeinen muutoksen tekijä, joka on eniten kotonaan yhteiskunnallisissa kampanjoissa. Ida on innostava ja näkemyksellinen puhuja, jonka haluat vauhdittamaan bränditekojanne.

Juha Töyrylä

Juha Töyrylä, varatoimitusjohtaja
Muutosjohtaminen, kriisiviestintä, strategiatyö
Johdon kumppani ja strategi sekä vaikeiden paikkojen taktikko. Juha on tehnyt ja johtanut vaikuttamista ja viestintää yrityksissä ja järjestöissä sekä kehittänyt liiketoimintaa hallituksissa.

Katja Eskola

Katja Eskola, asiakkuusjohtaja
Sisäinen viestintä, strateginen viestintä, muutosjohtaminen
Energinen ja hyväntuulinen esiintyjä. Viestinnän strategi ja arkirealisti, joka tykkää puhua pienten ja suurten muutosten tekemisestä työarjessa yksilönäkökulmasta.

Kristiina Salo

Kristiina Salo, asiantuntija
Digitaalinen viestintä ja sosiaalinen media
Sosiaalisen median strategi ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, mutta myös käytännön tekijä. Kristiinalta saat suorat sanat ja laajan näkemyksen digitaalisesta markkinoinnnista.

Marjaana Toiminen

Marjaana Toiminen, liiketoimintajohtaja ja johtava asiantuntija
Strategiatyö, ennakointi ja tulevaisuuskuvan rakentaminen, muutosjohtaminen
Pitkän uran johtajana ja sen jälkeen johdon konsulttina tehnyt työelämän ja strategisen ennakoinnin asiantuntija. Marjaanan lempiteemoja ovat strateginen ennakointi, työn murros, tulevaisuuden johtajuus.

Sandra Lamppu

Sandra Lamppu, viestinnän asiantuntija, copywriter ja esiintymisvalmentaja
Luova suunnittelu ja kampanjat, kirjoittaminen, esiintyminen
Luova tarinankertoja, toimittaja ja valmentaja, joka auttaa sinua viestimään vaikuttavammin. Sandra puhuu tunteella ja tunteista. Empaattisesti epämiellyttävistä totuuksista. Jos haluat viestiä, kirjoittaa tai esiintyä paremmin, kutsu Sandra avuksi.

Sasu Haanpää

Sasu Haanpää, liiketoimintajohtaja ja johtava asiantuntija
Brändistrategia, brändiaktivismiluova suunnittelu ja kampanjat, brändi-identiteetti
Brändistrategi ja isojen linjojen ajattelija. Yhdistää vaivattomasti monta pistettä selkeäksi tarinaksi. Hahmottaa maailmaa hyvän oletuksella. Reilu ja reipas. Innostuksen asteen voi tarkistaa poskien punoituksesta. Saisi helposti pystyyn herätysliikkeen.

Suvi Auvinen

Suvi Auvinen, johtava asiantuntija
Brändiaktivismi, digitaalinen viestintä ja sosiaalinen media, vastuullisuusviestintä, kriisiviestintä, media ja PR
Ammattianarkisti, kirjoittaja ja nainen, joka ajattelee työkseen. Koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri, joka on löytänyt esiintymisareenat teatterisalien sijaan yhteiskunnan eri kolkista. Eniten kiinnostaa ilmastokriisin ratkaiseminen ja kärsimyksen vähentäminen maailmassa.

Jenny Antonen

Jenny Antonen, johtaja (people and culture)
Strateginen viestintä, muutosjohtaminen, sisäinen viestintä
Ajatuksella tehty strategia, ihmisiä liikuttava kulttuuri ja rohkeat teot saavat Jennyn kädet heilumaan innostuksesta, joskus hänet jopa putoamaan tuoliltaan. Puhuu mielellään edellä mainituista tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Tuomas Nurmela

Tuomas Nurmela, liiketoimintajohtaja ja johtava asiantuntija
Vaikuttajaviestintä, yhteiskunnallinen analyysi, muutosjohtaminen, strateginen viestintä
Selkeäsanainen diplomi-insinööri, joka osaa suomentaa politiikkaa yrityksille ja yritysmaailmaa poliitikoille. Voit kuulla Tuomaksen näkemystä mm. kiitetystä  Eduskuntavaalit-podcastista.

Ville Tuominen

Ville Tuominen, liiketoimintajohtaja ja johtava asiantuntija
Vaikuttajaviestintästrategiatyö, vastuullisuusviestintästrateginen viestintä, yhteiskunnallinen analyysi, muutosjohtaminen
Inspiroivia oppeja ja tarinoita uuden luomisesta, yllättävistä ratkaisuista ja yhdistelmistä. Taiteen, talouden ja politiikan osaamista yhdistävä muutosten tekijä, joka hakeutuu jatkuvasti tilanteisin joista selvitään vain luovuudella ja uutta oppimalla. Kutsu Ville, kun haluat oivalluttaa.

Alla teemat, joista asiakkaamme usein haluavat kuulla

Jos et löydä toivomaasi aihetta, voit pyytää meiltä sellaista tästä!

Käsi joka pitelee kimaltelevaa kristallipalloa.

Ennakointi ja tulevaisuuskuvan rakentaminen

Haluatko vahvistaa organisaatiosi tulevaisuusvalmiutta tai vaikkapa tietää enemmän työn tulevaisuudesta?  Tai kenties tietää lisää liiketoimintasi kannalta relevanteista megatrendeistä? Saat meiltä puhujan, joka innostaa ja auttaa ymmärtämään – erilaisia tulevaisuusskenaarioita, uhkia ja mahdollisuuksia.

Mahdollisia puhujia: Elina Kiiski-Kataja, Marjaana Toiminen

Jätä tarjouspyyntö

Yhteiskunnallinen analyysi

Mitä teidän tulee ymmärtää yhteiskunnasta juuri nyt? Miten poliittiset päätökset vaikuttavat liiketoimintaanne tulevaisuudessa? 

Mahdollisia puhujia: Taru Tujunen, Tuomas Nurmela, Ville Tuominen.

Jätä tarjouspyyntö

Muutosjohtaminen

Miten voitte onnistua muutoksessa? Miten muutosta kannattaa johtaa? Ilman luottamusta ja muutoskyvykkyyttä paraskin strategia epäonnistuu. Joskus tarvitaan toinen sanomaan: totta hitossa voitte onnistua!

Mahdollisia puhujia: Taru Tujunen, Marjaana Toiminen, Jenny Antonen, Antti Pikkanen, Juha Töyrylä, Katja Eskola, Tuomas Nurmela, Ville Tuominen, Jouni Mölsä.

Jätä tarjouspyyntö

Kuuntele Muutosloikka-podcastia

Strategiatyö

Ymmärretäänkö strategianne? Onko sisäinen vuoropuhelunne laadukasta? Muutoksen juurruttaminen ei tapahdu Excelissä tai johdon tilannehuoneissa. 

Mahdollisia puhujia: Marjaana Toiminen, Juha Töyrylä, Katja Eskola, Ville Tuominen, Jouni Mölsä.

Jätä tarjouspyyntö

Sisäinen viestintä

Miten asiantuntija voi viestiä vakuuttavasti? Miten johtajan kannattaa viestiä? Miten yhteisönne voisi onnistua viestinnässä ja saavuttaa tavoitteet?

Mahdollisia puhujia: Katja Eskola, Jenny Antonen, Taru Tujunen, Sandra Lamppu

Jätä tarjouspyyntö

Brändiaktivismi

Ihmiset odottavat, että brändit ratkaisevat isoja, yhteiskunnallisia ongelmia. Miten te voitte lisätä brändillänne luottamusta olennaisissa sidosryhmissä? Onko teidän brändinne valmis strategian ja arvojenne mukaisiin, rohkeisiin tekoihin?

Olemme valinneet olla brand design optimisteja – näemme mahdollisuuksia siellä missä muut eivät. Kiritämme myös teidät muutokseen.

Mahdollisia puhujia: Sasu Haanpää, Suvi Auvinen, Jaakko Mustakallio.

Jätä tarjouspyyntö

Brändistrategia & brändi-identiteetti

Haluatteko lisätä osaamistanne brändin merkityksestä? Tai kenties uudistaa koko toimintaanne brändityön kautta? Brändinne kyllä menestyy, kun se rakentaa tulevaisuutta, jossa muutkin haluavat olla mukana.

Mahdollisia puhujia: Sasu Haanpää

Jätä tarjouspyyntö

Luova suunnittelu ja kampanjat

Haluatteko kasvattaa luovuuttanne? Tai kenties rakentaa kampanjan, joka aidosti vaikuttaa? Lisätä sidosryhmien luottamusta brändiinne?

Mahdollisia puhuiia: Ida Haapanen, Sasu Haanpää, Sandra Lamppu

Jätä tarjouspyyntö

Strateginen viestintä

Miten voitte tehdä muutosta viestinnän avulla? Mitä toimintaympäristö vaatii organisaatioilta, entäpä se tekoäly? Miten viestiä vaikuttavasti asiakkaille? Kuinka voin kirjoittaa, puhua ja esiintyä paremmin?

Mahdollisia puhujia: Anni Kosunen, Antti Pikkanen, Jenny Antonen, Katja Eskola, Taru Tujunen, Tuomas Nurmela,  Ville Tuominen, Sandra Lamppu, Jaana Pelkonen, Jouni Mölsä.

Jätä tarjouspyyntö

Tutustu tekoäly-sisältöihimme.

Digitaalinen viestintä ja sosiaalinen media

Kuinka yritysten tulisi viestiä digitaalisessa ympäristössä? Mitä sosiaalisesti mediasta pitää ymmärtää juuri tällä sekunnilla? Miten somen tyrskyissä voi navigoida? Miten teette vaikuttavaa markkinointiviestintää?

Mahdollisia puhujia: Kristiina Salo, Sandra Lamppu

Jätä tarjouspyyntö

Vaikuttajayhteistyö

Miten luoda brändillenne arvoa laadukkaasti toteutetulla vaikuttajayhteistyöllä? Miten syntyy luottamus ja hyvä yhteistyö? 

Mahdollisia puhujia: Ida Haapanen.

Jätä tarjouspyyntö

Media ja PR

Millainen on mediaympäristö juuri nyt? Miten hoidat mediasuhteita vuonna 2023? Miten onnistut haastattelussa?

Mahdollisia puhujia: Tuomas Lähteenmäki, Anni Kosunen, Suvi Auvinen, Sandra Lamppu, Jouni Mölsä, Jaana Pelkonen.

Jätä tarjouspyyntö

Kriisiviestintä

Miten riskeihin voi varautua? Miten kannattaa toimia, kun tilanne on jo päällä? Miten pelastaa luottamus?

Mahdollisia puhujia: Antti Pikkanen, Taru Tujunen, Jouni Mölsä, Anni Kosunen, Juha Töyrylä, Suvi Auvinen.

Jätä tarjouspyyntö

Tutustu Mitä tapahtuu huomenna riskeille? -raporttiimme. 

Vaikuttajaviestintä

Saatko sidosryhmäsi oman viestisi taakse? Ymmärrätkö kaikki vaikuttamiskeinosi? Osallistutko yhteiskunnalliseen keskusteluun?

Sanotaan se nimittäin vielä kerran: kabinettivaikuttamisen aika on ohi. Kaikilla organisaatioilla on tarve vaikuttaa. Tee se fiksusti ja vaikuttavasti – ja luottamusta rakentaen.

Mahdollisia puhujia: Jaakko Mustakallio, Tuomas Nurmela, Ville Tuominen, Silja Silvasti.

Jätä tarjouspyyntö

Vastuullisuusviestintä

Mitä vastuullisuudesta pitää ymmärtää nyt? Miten voitte viestiä jo tehdystä työstä? Mitä teidän on tehtävä seuraavaksi, mitä sidosryhmänne odottavat?

Et saa meiltä myötäkarvaista silittelyä, vaan piinkovaa näkemystä – ja sillä pääset pitkälle.

Mahdollisia puhujia: Jaakko Mustakallio, Suvi Auvinen, Ville Tuominen.

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous puheenvuorosta tilaisuuteesi!


Haku