Viestintä

Kehitämme asiakkaidemme kykyä kommunikoida.

Ajat, jolloin viestintä tarkoitti pelkästään tiedotteita kirjoittelevaa viestintäosastoa, ovat auttamatta takana. Emme myöskään usko, että se voittaa, joka huutaa lujiten ja eniten. Muutosta ei saa aikaan tekemällä irrallisia viestinnällisiä kikkakakkosia.

Muuttuneessa maailmassa kommunikaation pitää olla liiketoiminnan ytimessä – ja perustua törmäkkään analyysiin sekä näkemykseen.

Kasvatamme asiakkaidemme kommunikaatiokyvykkyyttä kaikilla viestinnän osa-alueilla.
Kirkastamme viestinnän strategisen ytimen ja suunnan, kiritämme niin sisäistä kuin ulkoistakin viestintää, valmennamme ja toimimme asiakkaidemme taisteluparina kaikessa viestinnän käytännön tekemisessä.

Organisaation sisäinen viestintä rakentaa kulttuuria ja on avainasemassa strategian onnistumisessa. Ulkoisessa viestinnässä uskomme kokonaisvaltaiseen ajatteluun ja tekoihin, joissa yhdistyvät markkinoinnin ja viestinnän työkalut.

Vaikuttava viestintä edellyttää näkemysjohtajuutta ja aktiivista mahdollisuuksiin tarttumista. Olennaista on, että sisällössä on näkemystä ja viestintä perustuu pelkkien sanojen sijaan oikeisiin tekoihin. Se, jonka tarinaan ihmiset haluavat mukaan, voittaa.

Emme usko munattomaan maineenhallintaan vaan aktiiviseen mahdollisuusviestintään, joka rakentaa mainetta ja mielikuvia. Kommunikaatiovalta on ihmisillä eikä organisaatioilla. Siksi keskusteluun pitää heittäytyä ja vuoropuheluun pitää olla valmis, oli mediasi sitten oma, ansaittu tai ostettu.

Suuri osa konsultoinnistamme ei ole julkista. Tämä referenssi luottamuksellisesti.

Selätämme ongelmat ja piiskaamme parempaan

Tämän referenssi on luottamuksellinen.

Autamme tiukoissakin paikoissa. Iso osa töistämme on luottamuksellisia.

Tästä työstä emme voi kertoa julkisesti, vaikka haluaisimmekin

Ravistelemme, sparraamme ja autamme kriiseissä.

Sori, emme voi kertoa kaikkea tässä.

Jos asiakas niin toivoo, emme kerro töistämme ulospäin.

Painimme monenlaisten haasteiden kanssa

Mutta kaikista ei aina voi kertoa julkisesti. Ota yhteyttä ja jutellaan tarkemmin.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!