Hyppää sisältöön

Päivystävät muutoksen tekijät apunasi – pro bono

Yhteiskunnan häiriötilanteessa ihmisen kantokyky joutuu koetukselle. Tarvitsetko taisteluparia? Ellu ja joukko asiantuntijoita ovat käytössäsi tiistaina, yleisen hyvän puolesta.

Koronavirus vaikuttaa jokaiseen yritykseen ja organisaatioon tavalla tai toisella. Nyt on mietittävä kriittisiä toimintoja, johtamista, työn hajauttamista ja työturvallisuutta – ja kaikesta tästä on viestittäväkin, sisäisesti ja asiakkaille. Vähemmästäkin hengästyy.

Yksittäisen ihmisen kantokyky on yhteiskunnan häiriötilanteessa koetuksella. Tänä vuonna käytämme kaikki arvoliittolaisuustunnit ihmisten ja maapallon kantokyvyn tukemiseen. Siksi tarjoamme nyt 80 tuntia vuoden 2020 pro bono -työstämme tukeaksemme yhteisen kantokyvyn ylläpitämistä. Haluamme osaltamme keventää yksittäisen ihmisen kuormaa ja parantaa siten myös yritysten kykyä toimia ja palautua epävarmassa toimintaympäristössä.

Joskus yksi puhelu tekee ihmeitä. Jos tarvitset apua kriisiviestinnässä, ennakoinnissa tai etätyön johtamisessa, jätä meille yhteystietosi ja lyhyt kuvaus tilanteesta, niin asiantuntijamme soittaa sinulle takaisin tiistain 17.3. aikana. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti, samaan tapaan kuin muunkin asiakastyömme. Pitääksemme talouden pyörät pyörimässä, ilman korvausta tai sitoumuksia.

Päivystävinä asiantuntijoinamme toimivat: 

Taru Tujunen, kriisiviestintä ja johdon sparraus
Reijo Karhinen, johdon sparraus
Mika Sutinen, muutosjohtaminen ja johdon sparraus
Marjaana Toiminen, ennakointi ja strategiat
Elina Kiiski-Kataja, ennakointi ja skenaariot
Jenny Antonen, työyhteisöviestintä ja etäjohtaminen
Petri Launiainen, kriisiviestintä
Reetta Nurmo, sosiaalisen median strategiat
Saara Iivari, strateginen viestintä ja työyhteistöviestintä
Sanna Kulmala, HR
Antti Hyrkäs, strategia ja kulttuuri

 

Kot!

Ellu kanoineen keskittyy tästä eteenpäin vastaamaan jo saapuneisiin apupyyntöihin. Näiden asiallisten hommien takia emme voi ottaa vastaan uusia yhteydenottopyyntöjä juuri nyt.

 

Haku