Hyppää sisältöön

Mediavalmennus vahvistaa viestintäänne tehokkaasti

Haluaisitteko tekin viestiä vaikuttavasti mediassa? Tiiviillä ja teille kuratoidulla mediavalmennuksella parannat johdon ja tiiminne viestintätaitoja kertalaakista. Tutustu kokeneisiin valmentajiimme alta.

Voimme keskittyä valmennuksessa vaikkapa näihin kysymyksiin: Millainen on mediaympäristö juuri nyt? Miten hoidat mediasuhteita vuonna 2024? Miten onnistut haastattelussa?

Mediatyö on usein pitkää peliä, jossa hyvät suhteet palkitaan. Ellun Kanoilta saat halutessasi kaiken tuen strategiseen viestintään.

Jätä yhteydenottopyyntö täältä 

Tilaa puhuja tilaisuuteesi

Anni Kosunen, asiakkuusjohtaja
Strateginen viestintä, kriisiviestintä, media ja PR

Riuska humanisti, joka nuuskii varsinkin verkkoyhteisöjen toiminnan ja teknologiavälitteisten vuorovaikutusilmiöiden perään. Anni on pidetty valmentaja ja puhuja, joka osaa nostatttaa tunnelmaa ja lyödä faktat pöytään.

Tuomas Lähteenmäki, asiakkuusjohtaja ja mediavalmentaja
Media ja PR, yhteiskunnallinen analyysi, strateginen viestintä

Yhteiskunnallisella näkemyksellä höystetty asiakkuusjohtaja, joka mediavalmentaa, juontaa ja sukeltaa mielellään avuksi strategisen viestinnän ristiaallokossa. Tuomas on luotettu johtoryhmien valmentaja, luova ideanikkari ja kehuttu juontaja.

Suvi Auvinen, johtava asiantuntija
Brändiaktivismi, digitaalinen viestintä ja sosiaalinen media, vastuullisuusviestintä, kriisiviestintä, media ja PR,
tekoäly

Ammattianarkisti, kirjoittaja ja nainen, joka ajattelee työkseen. Koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri, joka on löytänyt esiintymisareenat teatterisalien sijaan yhteiskunnan eri kolkista. Eniten kiinnostaa ilmastokriisin ratkaiseminen ja kärsimyksen vähentäminen maailmassa.

Jouni Mölsä, johtava asiantuntija
Muutosjohtaminen, strateginen viestintä, kriisiviestintä

Loistava keskustelukumppani, jos tarvitset kumppania organisaatiosi johdolle, muutoksen sanoittamista tai viestinnän sparraamista.  Viestintätehtävät valtionhallinnon huippupaikoilla ja eri medioissa ovat tuoneet Jounille kolme vuosikymmentä näkemystä niin strategisesta viestinnästä kuin kriisiviestinnästäkin.

Silja Silvasti, muutoksen tekijä
Vaikuttajaviestintä, strateginen viestintä, kriisiviestintä

Politiikan tiukat paikat tunteva taustatekijä, joka ei pelkää suoraa puhetta. Tuntee sekä politiikan rakenteet että inhimilliset jännitteet omakohtaisesti. Kriisiviestinnän monitaituri. Kutsu tämä inspiroiva moottoriturpa puhumaan, kun haluat sekä älykästä että viihdyttävää puhetta!

Anna Kjellberg, liiketoimintajajohtaja
muutosjohtaminen, strateginen viestintä

Pääomasijoittajien kasvatti, joka innostuu maailmaa muuttavista ilmiöistä ja organisaatioiden muutoskyvykkyydestä. Valmentajana ja fasilitaattorina auttaa asiakasta löytämään yhteistä paloa, suuntaa ja sitoutumista osallistamalla sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä strategiseen keskusteluun. Uskoo vahvasti valmentavaan otteeseen muutoksen aikaansaamisessa.

Saara Torri, asiakkuusjohtaja
Mediaviestintä, strateginen viestintä

Viestintä- ja mainostoimistomaailmassa marinoitunut ammattilainen, jonka sydän sykkii viestinnän mahdollisuuksille. Ei jäädy kriisitilanteessakaan. Saara on pidetty valmentaja, jonka haluat sparraamaan tiimiäsi esimerkiksi mediaviestinnässä.

Sandra Lamppu, viestinnän asiantuntija, copywriter ja esiintymisvalmentaja
Luova suunnittelu ja kampanjat, kirjoittaminen, esiintyminen

Luova tarinankertoja, toimittaja ja valmentaja, joka auttaa sinua viestimään vaikuttavammin. Sandra puhuu tunteella ja tunteista. Empaattisesti epämiellyttävistä totuuksista. Jos haluat viestiä, kirjoittaa tai esiintyä paremmin, kutsu Sandra avuksi.

Anna Turkki, muutoksen tekijä
Mediaviestintä, strateginen viestintä, yhteiskunnallinen analyysi,
digitaalinen viestintä ja sosiaalinen media

Viestinnästä viehättynyt oikeustieteilijä, joka suhtautuu intohimolla poikkitieteellisyyteen ja tutkittuun tietoon. Diplomaattinen ja ratkaisukeskeinen tyyppi, jonka analyysin ja innostusta nautit kuunnella.

Hanna Tykkä, liiketoimintajohtaja ja muutoksen tekijä
Kriisiviestintä, mediavalmennus, strateginen viestintä, muutosjohtaminen, tekoäly, brändiaktivismi, brändin juurruttaminen, digitaalinen viestintä ja sosiaalinen media

Luova viestijä, joka etsii olennaista, pitää yksinkertaista kauniina ja keskittyy kokonaisuuksiin. Puhuu sujuvasti, myös digiä. Arvoina avoimuus ja välittömyys. Tavallinen ja hyvät tarinat innostavat. Hanna on viestinnän konkari, jolta saat kiinnostavan puheen vaikkapa tekoälystä tai kriisiviestinnästä!

Jätä yhteystiedot ja jutellaan lisää!


Haku