Hyppää sisältöön
Strateginen viestintä

Tulossa Ellun Kanoilta vuodelle 2023: Luottamusriski-barometri virittää aivot oikealle taajuudelle

Ryhdymme vuonna 2023 julkaisemaan luottamusriskibarometria, joka kokoaa tärkeimmät opit kriiseistä kvartaaleittain. Jätä alla yhteystietosi, niin kuulet pian lisää!

Suurin osa kriiseistä on tunnistettavissa etukäteen ja vältettävissä. Koska pelkkä varautumisstrategioiden laatiminen kuitenkin tappaa luovuuden, haluamme tarjota asiakkaillemme uudenlaisen tavan pitää kriisiosaamista yllä.

Ellun Kanat ryhtyy vuonna 2023 julkaisemaan kerran kvartaalissa ilmestyvää luottamusriskibarometria. Barometri on kuin jatkuvasti päivittyvä datapankki, joka ruumiinavaa meiltä ja maailmalta tapahtuneita kriisejä ja niiden oppeja yritysjohdon näkökulmasta. Luvassa myös kiinnostavia puheenvuoroja kriiseissä olleilta tai niistä muuten jotain oppineilta johtajilta.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, jätä alla yhteystietosi, niin olemme yhteydessä pian. Tämän vuoden puolella ensi vuoden tilauksen ostavat saavat tilauksensa voimaan jo loppuvuodesta.

Entä mitkä ihmeen luottamusriskit? Lue lisää Antti Pikkasen ja Taru Tujusen blogista: Yrityksissä ratkotaan nyt luottamuskriisejä.

Kiinnostuitko luottamusriskibarometrista? Jätä yhteystietosi: 


Haku