Hyppää sisältöön

Työn murroksen ytimessä ovat nyt ihmiset. Ja se haastaa yritykset perinpohjaisesti. Katso tallenne Ellun Kanojen Mitä tapahtuu huomenna työlle? -aamustudiosta täältä. 

Olemme jättimäisen työn murroksen edessä. Tai takana, jos jäämme puhumaan vain teknologiasta. Sillä väitämme, että murrosta ajavat nyt ennen kaikkea ihmisten muuttuneet toiveet ja vaatimukset työelämälle.

Pandemian vauhdittama “the great resignation” ja työvoiman väheneminen ovat keikauttaneet työelämän valttikortit työntekijöille. Me ihmiset haluamme palkan lisäksi myös muuta arvoa työhön käyttämällemme ajalle, parempaa johtamista ja hyvää työkulttuuria. Yksi enemmän yhtä ja toinen jotain muuta. Mutta varmaa on, että jokainen yritys, joka haluaa tehdä menestyvää liiketoimintaa, joutuu miettimään kaiken uudestaan.

Mitä tapahtuu huomenna työlle? -aamustudio verkossa tuo yhteen näkemykselliset uudistajat keskustelemaan yrityksiä kohtaavasta haasteesta. Mitä tapahtuu, kun työelämää disruptoivat nyt työntekijät, nuo aktivistit, jotka haastavat yrityksiä muutokseen Osaavatko ja uskaltavatko organisaatiot olla mukana murroksessa, joka edellyttää työelämän reipasta uudelleenajattelua johtamisesta, ihmisten rooleista organisaatioissa ja työstä osana elämän kokonaisuutta?

Ajatuksiaan kanssamme jakavat The Economist -lehden Intelligence Unitin Industry Director Ana Nicholls, Labore-tutkimuslaitoksen johtaja Mika Maliranta, hallitusammattilainen Sanna Suvanto-Harsaae, Framery Oy:n Head of Culture Anni Hallila, pääomasijoittaja ja hallitusammattilainen Mika Sutinen, Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen ja tutkimusjohtaja Elina Kiiski-Kataja sekä Ellun Kanojen muutosjohtamisen syväosaajat Jenny Antonen ja Ville Tuominen. 

Tervetuloa keskusteluun verkossa kanssamme 27.1. klo 8.30-9.40! Julkaisemme samalla aihetta koskevan raportin sekä tutkimuksen, jotka valottavat ilmiön taustoja ja sitä, miten yritysten kannattaa murroksessa toimia.

Tilaisuus puskee käyntiin Ellun Kanojen Mitä tapahtuu huomenna -tehtaan julkaisusarjan. Tulevan vuoden aikana Ellun Kanat julkaisee säännöllisesti tulevaisuusraportteja aiheista, jotka yrityksiä haastavat juuri nyt ja tarjoilee vahvaa näkemystä siitä, miten haasteisiin voi vastata.

Tapahtuman ohjelma:

00:01 – Mitä tapahtuu huomenna -tehdas käynnistyy

Ellun Kanojen Elina Kiiski-Kataja ja Jenny Antonen käynnistävät Ellun Kanojen tulevaisuustehtaan. Bisnesrelevanttia näkemystä luvassa koko vuodeksi.

11:11 – Mitä tapahtuu huomenna työlle?

Miten työn murros jonka keskiössä ovat ihmiset, haastaa yritykset ja organisaatiot? Aiheesta keskustelemassa Labore-tutkimuslaitoksen johtaja Mika Maliranta, pääomasijoittaja, hallitusammattilainen Mika Sutinen ja Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

37:00 – Uutta työtä rakentamassa

Ellun Kanojen Ville Tuominen haastattelee suomalaisen työelämän muutoksentekijöitä. Mukana hallitusammattilainen Sanna Suvanto-Harsaae ja Framery Oy:n Head of Culture Anni Hallila.

53:10 – Global View on Work: The Economist Intelligence Unit

The Economist Intelligence Unitin Industry Director Ana Nicholls kertoo globaaleista trendeistä ja tulevaisuuden työstä.

1:16:00 – Striimi päättyy

Lue lisää:

Haku