Hyppää sisältöön

Etsitään: 

Myynnin Controller Kanalaan

Työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki.

Muutostoimisto Ellun Kanat etsii numeroista, kasvavasta konsulttibisneksestä ja energisistä kollegoista innostuvaa myynnin controlleria. Jos syöt exceleitä aamupalaksi, tuotat niistä näkemyksellisiä ja ymmärrettäviä raportteja lounaaksi, ja iltapäiväteellä kiinnostavat kiihkeät keskustelut milloin raporteistasi, milloin maailmanpolitiikasta tai uusimmasta TikTok-trendistä – jatka lukemista!

Ellun Kanat on kasvava, kunnianhimoinen ja sydämellinen muutoksen tekijöiden yhteisö, jonka lentoon just sinulla voisi olla merkityksellistä annettavaa.

Meillä myynnin controllerin hommiin kuuluvat kaikki yrityksen taloudenpitoon liittyvät asiat, kuten budjetointi, talouden ennustaminen, hinnoittelu, myynnin ratkaisut sekä tilitoimiston kanssa toimiminen esimerkiksi palkanlaskennassa, kuukausikirjanpidossa ja tilinpäätöksessä. Arkea rytmittävät rutiinit ja sitä maustaa uuden kehittäminen: toivomme, että olet bisnestä vauhdittava numerokuiskaaja, jonka uteliaisuus ajaa niin sinua kuin koko Kanalaa eteenpäin. 

Hommaan etsimme jo jokusen vuoden kokemusta vastaavista hommista kerännyttä osaajaa, joka seuraa analyyttisesti markkinan ja bisneksen kehittymistä ja jolla on näyttöjä datasta nousevien havaintojen muuntamisesta konkreettisiksi myyntiä siivittäväksi toimiksi. Toivomme, että suhtaudut intohimolla siihen, mitä tunnusluvut kertovat sinulle ja haluat ja osaat valjastaa näkemyksesi kollegojesi käyttöön. 

Meillä Kanalassa hierarkia on matala ja ammattitaidon taso korkea. Tulet osaksi Kanapalvelut-tiimiä ja arjessa toimit asiakkuusjohtajien ja liiketoimintajohtajien taisteluparina ja kirittäjänä. Tonttia ja omaa osaamista saa kehittää yhdessä hemmetin kivojen kollegoiden kanssa. Meillä kaikilla on vapautta ja vastuuta omista ja yhteisistä hommista. Työtä tehdään itseohjautuvasti joustotyöajalla hyvin työvälinein, ja tehtävästä saa kilpailukykyisen kompensaation. 

Aikainen kana löytää jyvän, joten mikäli homma kiinnostaa, hae jo nyt tai viimeistään sunnuntaina 23.10. Täällä onnistuu. Liitäthän hakemukseesi palkkatoiveen.

Lisätietoja tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Juha Töyrylä, p. 041 515 2229. Hakemiseen liittyvissä käytännön kysymyksissä lisätietoja antaa HR-kana Saara Luhtanen, p. 044 0414 831.

Haastattelut aloitetaan heti, hakuaika päättyy sunnuntaina 23.10. ja asiallisiin hommiin uusi talouskanamme hyppää mieluiten saman tien ja viimeistään alkuvuodesta.

Ellun Kanat on muutostoimisto, jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja maailmasta parempaa.

Haku