Hyppää sisältöön

Vaalit lähestyvät – Ellun Kanojen uusi työkalu avaa puolueiden sisäisiä valtasuhteita

Kello tikittää, ja eduskuntavaaliralli on jo täydessä vauhdissa. Vaaleihin on enää puoli vuotta aikaa, ja puolueiden eduskuntavaalitavoitteiden pohjapapereita pläräillään tiuhaan tahtiin puoluetoimistoilla. Toisin sanoen viimeinen hetki omien tavoitteiden kirkastamiseen on nyt.

Meillä Ellun Kanoissa on uusi tapa pureutua syvällisesti puolueiden sisäiseen dynamiikkaan sekä samalla puoluerajat ylittäviin yhteisiä tavoitteita jakaviin ryhmiin. Fraktioanalyysimme avaa puolueiden sisäisiä valtasuhteita ja tekee niiden muutoksista ymmärrettäviä. Se antaa selkeän kuvan siitä, ketkä todella vaikuttavat puolueiden linjaan sekä kabineteissa että niiden ulkopuolella.

Fraktioanalyysi auttaa löytämään oikean paikan viestille, joka saa puolueen kääntämään kurssiaan

Puolueiden sisäisen sielunelämän ymmärtäminen on kaiken onnistuneen eduskuntavaali- ja hallitusohjelmavaikuttamisen A ja O. Tästä syystä vaikuttajakanamme ovat luoneet uuden työkalun, joka auttaa asiakkaitamme tehostamaan vaikuttajaviestintäänsä. Analyysi antaa avaimet pureutua kunkin puolueen kuppikuntien mielenliikkeisiin ja auttaa löytämään oikean paikan viestille, joka saa ensiksi yksittäisen pöytäseurueen ja myöhemmin koko puolueen kääntämään kurssiaan.

Syvemmän ymmärryksen myötä syntyvät vaikuttavimmat toimenpiteet. Ryhtyisimme kanssanne mieluusti asiallisiin hommiin varmistamaan, että vaikuttamisenne on tehokasta, oikea-aikaista ja oikeisiin henkilöihin ja fraktioihin keskittyvää.

Kutsu meidät kylään! Ota yhteyttä Tuomas Nurmelaan, Milla Halmeeseen, Olli-Pekka Koljoseen tai Jaakko Mustakallioon tai kerro toiveistasi suoraan allaolevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä:


Tuomas Nurmela

muutoksen tekijä, asiakkuusjohtaja, liiketoimintajohtaja

Jaakko Mustakallio

muutoksen tekijä, johtava asiantuntija, asiakkuusjohtaja

Milla Halme

muutoksen tekijä, asiakkuusjohtaja

Haku