Kojamo

Työntekijälähettilyysohjelman kickoff ja some-koulutus

HAASTE

Asuntosijoittamiseen ja vuokra-asuntojen välittämiseen keskittyvä Kojamo halusi lähteä vahvistamaan työnantajakuvaansa sekä tunnettuuttaan.

RATKAISUMME

Ellun Kanat teki Kojamolle työantajakuvaviestinnän ravistelun, joka pohjautui vahvasti Kojamon aiemmin määritellylle olemassaolon tarkoitukselle. Ravistelun pohjalta syntyi toimenpidesuunnitelma, jonka keskeinen konkreettinen teko oli työntekijälähettiläsohjelma. Siihen kutsuttiin kaikki halukkaat työntekijät. Ellun Kanat piti lähettiläille kickoffin, jossa innostettiin lähettiläitä viestimään työstään, arjestaan, Kojamon arvoista ja olemassaolon tarkoituksesta sekä kasvattamaan omaa asiantuntijuuttaan. Lisäksi lähettiläille pidettiin some-koulutus.

TULOKSET

Lähettilääksi lähti mukaan 24 kojamolaista eri ammattiryhmistä isännöitsijöistä kiinteistöassistenttiin ja teknisestä tarkastajasta yksikön johtajaan. Monelle aktiivinen some-läsnäolo oli vielä uutta, mutta koulutuksen jälkeen lähettiläät ovat ottaneet Instagramia ja Twitteriä hyvin haltuun. Postaukset ovat luoneet kuvaa Kojamosta mielenkiintoisena työpaikkana. Aiemmin Kojamo oli some-kanavissa lähes näkymätön, mutta esimerkiksi Twitterissä tehtiin ensimmäisen 1,5 kuukauden aikana työntekijälähettiläiden #goKojamo-aihetunnisteella yli sata twiittiä ja Instagramissa yli 60 postausta.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!