HelsinkiMissio

Digikummi-hanke

HAASTE

Yhä useammin arki tapahtuu digitaalisesti. Monet julkisetkin palvelut, mutta eritysesti yhteydenpito muihin ovat siirtyneet digitaalisille alustoille. Arki digitalisoituu, mutta pysyvätkö seniorit mukana? HelsinkiMission Digikummi-hankkeella pyritään luomaan senioreiden yksinäisyyttä vähentävä kansanliike, jota yhteistyöyritykset rahoittavat.

ARVOT

Ellun Kanat päätti tarjota apuaan HelsinkiMissiolle Digikummihankkeessa, koska missiomme on tehdä maailmasta ymmärrettävämpi ja parempi. Koemme, että ymmärrettävyyden tavoitetta voidaan tukea myös auttamalla seniorit mukaan digitaaliseen kehitykseen. HelsinkiMission digikummihanke on innostava olennaiseen tarttuva projekti, jossa halusimme olla mukana.

RATKAISUMME

  • Ellun Kanat teki Digikummi-hankkeelle viestintäsuunnitelman, jossa kirkas ydinviesti, slogan, kohderyhmät, äänensävy sekä konkreettiset viestinnälliset toimenpiteet hankkeen käynnistämiseksi.
  • Viestintäsuunnitelma jaettiin toiminnallisiin ohjeisiin kolmelle Ellun Kanojen havaitsemalle kohderyhmälle.
  • Viestintäsuunnitelmassa painotus oli vahvasti Call To Action -ajattelussa. Tämä auttoi asiakasta löytämään keinot saada ihmiset osallistua konkreettisesti hankkeeseen.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!