Uutiset

Valio ja Ellun Kanat yhteistyöhön

kuva-1
Tänä vappuna Valio-tiimimme skoolaa maidolla!

Valio on valinnut Ellun Kanat viestintätoimistokumppanikseen. Ellun Kanat toimii Valion viestinnän tukena kaikenlaisissa tehtävissä käytännön toteutuksista uusien viestintäkonseptien suunnitteluun.

– Haimme toimistoa, jolla olisi kiinnostavia näkökulmia ja uudenlaista otetta viestintään. Uskomme, että Ellun Kanat tarjoaa meille juuri tätä haastamalla ja sparraamalla meitä uudelle tasolle tavassamme kertoa tuotteistamme, toteaa Valion markkinointi- ja viestintäpäällikkö Tuula Hietanen.

Myös Ellun Kanat odottavat yhteistyön synnyttävän jotain uutta ja mielenkiintoista.

– Valio on suomalainen ikoni ja perinteikäs, mutta moderni toimija, joka tunnetaan kansainvälisestikin monista laadukkaista merkkituotteistaan. Olemme innoissamme, että saamme tehdä töitä näiden brändien kanssa ja olla lanseeraamassa uusia. Tämä luo mahdollisuuden monenlaisille viestinnän teoille, joita olemme mielellämme edesauttamassa, toteaa Ellun Kanojen toimitusjohtaja Kirsi Piha.

Valio haluaa jatkuvasti kehittää tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja sopivat nykyajan ihmisen elämään. Sekä Valio että Ellun Kanat odottavat yhteistyön vahvistavan tätä työtä tuomalla tuotteet entistä tutummiksi kuluttajille.

Lisätietoa:
Ellun Kanojen toimitusjohtaja Kirsi Piha, puh. 050 560 1755

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!