Uutiset

Olli-Pekka Koljonen vahvistaa Ellun Kanojen vaikuttajaviestintää: Yritykset vahvemmin mukaan yhteiskunnan kehittämiseen

Strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat panostaa yhteiskunnalliseen näkemykseen muutoksen moottorina. Tuorein vahvistus muutoksen tekijöiden joukkoon on SOK:n entinen yhteiskuntasuhdepäällikkö Olli-Pekka Koljonen.

Olli-Pekka Koljonen aloitti työt Ellun Kanoissa tammikuun alussa. Koljonen tuo Ellun Kanoihin erityisesti vankkaa vaikuttajaviestinnän osaamista. Maailman muuttuessa myös yritysten tapa osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun ja kehittämiseen muuttuu.

– Yritysten ja organisaatioiden on oltava entistä tarkemmin perillä siitä, mitä niiden ympärillä tapahtuu ja mistä maailmassa puhutaan. Yrityksiltä odotetaan poliittiseen ja yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistumista. Kun keskustellaan vaikka koulutuksesta, energiakysymyksistä tai ilmastonmuutoksesta, demokraattisessa yhteiskunnassa poliittisten päätöksentekijöiden lisäksi myös yritykset ja kansalaiset osallistuvat ja saavat äänensä kuuluviin, Olli-Pekka Koljonen korostaa.

Yhteiskuntatieteitä Jyväskylän yliopistossa opiskellut Koljonen aloitti työuransa opiskelijajärjestömaailmassa. Hän oli Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja sekä Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry:n pääsihteeri. Järjestömaailmasta Koljonen ponnisti kahden ministerin erityisavustajaksi. Hän vastasi Jutta Urpilaisen (sd) valtiovarainministerikaudella viestintä- ja lehdistösuhteista ja työskenteli työministeriössä Lauri Ihalaisen (sd) ministerikaudella. Viimeiset viisi vuotta Koljonen vastasi SOK:n yhteiskuntasuhteista.

Koljosen yhteiskunnallinen näkemys ja kokemus auttavat Ellun Kanojen asiakkaita pysymään maailman muutoksen sykkeessä, tarttumaan rohkeasti yhteiskunnallisiin keskusteluihin ja osallistumaan yhteiskunnan kehittämiseen.

– Iloitsemme kovasti, että saimme asiallisiin hommiimme mukaan Olli-Pekan, jolla on syvällinen ymmärrys yhteiskunnan ja poliittisen päätöksenteon toiminnasta ja näkemystä siitä, kuinka yhteiskunnallinen kenttä nyt muuttuu. Vaikka vaalivuosi on toki erityisen kiinnostava aika yhteiskunnalliselle keskustelulle, menestyneimmät yritykset käyvät vuoropuhelua maailman ja ihmisten kanssa jatkuvasti. Tässä haluamme kirittää asiakkaitamme, sanoo Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

Kuva: Outi Törmälä

Lisätietoa:
Toimitusjohtaja Taru Tujunen
050 357 9418
taru.tujunen@ellunkanat.fi

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva yritys, jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja tehdä maailmasta parempi. Työkaluinamme ovat viestintä, yrityskulttuuri, vaikuttajaviestintä ja moderni arvoliittolaisuus.

Eihän siinä mitään järkeä olisi, että asiat olisivat ennallaan tekemisemme jälkeen.

 

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!