Uutiset

Muutosälykäs organisaatio tarvitsee vahvaa HR-osaamista: Ellun Kanoissa aloitti Head of Kana

Strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat kirittää yrityksiä ja organisaatioita muutokseen, ja siksi muutoksen mahdollisuuksiin panostetaan myös yrityksen sisällä. Ellun Kanojen Kanapalveluita ryhtyi luotsaamaan elokuussa Head of Kana, Sanna Kulmala. Tehtävänä on kehittää yrityksen omat HR-palvelut maailmanluokan tasolle.

Ellun Kanat perusti vuonna 2017 kolme uutta liiketoimintayksikköä (Efekti, Konflikti ja Respekti), uudisti strategiansa, teki historiansa parhaan tuloksen ja rekrytoi ennätysmäärän uusia työntekijöitä. Ellun Kanat haluaa kasvaa muutosälykkäästi, ja tuore Head of Kana Sanna Kulmala kehittää organisaatiota ihmisten ehdoilla. Työnkuvaan kuuluu niin arjen työn sujuvoittamista kuin itseohjautuvan ja yhteisöllisyyttä korostavan yrityskulttuurin vahvistamistakin.

Ellun Kanat haluaa kasvaa muutosälykkäästi, ja tuore Head of Kana Sanna Kulmala kehittää organisaatiota ihmisten ehdoilla.

– Jotta voimme auttaa asiakkaitamme menestymään entistä paremmin, haluamme panostaa myös omaan yrityskulttuuriimme. Usein asiakkaiden auttaminen vaatii nopeaa reagointia, ja itseohjautuvassa organisaatiossa on tärkeää osata johtaa omaa työtä. Head of Kana auttaa meitä rakentamaan työn kannalta tärkeistä perusasioista entistä sujuvampia, Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen sanoo.

Suomen WSP:n henkilöstö- ja viestintäjohtajan tehtävistä Ellun Kanoihin siirtyneellä Kulmalalla on vankka kokemus erilaisista organisaatiota ja sen liiketoimintaa tukevista HR-palveluista ja niiden johtamisesta ja kehittämisestä. Koulutukseltaan Kulmala on johtamiseen ja organisaatioiden kehittämiseen erikoistunut KTM.

– Haluan liidata Ellun Kanojen yrityskulttuuria yhdessä työyhteisön kanssa kohti parhaita mahdollisia toimintatapoja. Ellun Kanoissa minua inspiroi se, että uusiin tuuliin suhtaudutaan todella positiivisesti ja uusien käytäntöjen kehittämisessä on mahdollista tehdä jotain sellaista, jota ei ole koskaan aiemmin muualla tehty, Kulmala iloitsee.

Kuva: Kira Hagström

Lisätietoa:
Taru Tujunen
+358 50 357 9418
taru.tujunen@ellunkanat.fi

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva yritys, jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja tehdä maailmasta parempi. Työkaluinamme ovat viestintä, yrityskulttuuri, vaikuttajaviestintä ja moderni arvoliittolaisuus.

Eihän siinä mitään järkeä olisi, että asiat olisivat ennallaan tekemisemme jälkeen.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!