Uutiset

Mika Sutinen Ellun Kanojen hallitukseen

Ellun Kanojen yhtiökokous on nimennyt Kanoille uuden hallituksen. Tänään hallituksessa uutena jäsenenä aloittaa Mika Sutinen.

Ellun Kanojen hallituksessa aloittaa tänään Mika Sutinen. Sutinen on kokenut kasvun osaaja, hallitusammattilainen, ja hänet muistetaan muun muassa Musti ja Mirri -ketjun toimitusjohtajana reippaasta, kasvuhakuisesta otteesta ja mahdollisuuksiin tarttuvasta asenteesta. Vuonna 2017 Vuoden liikemiehen tittelin napannut Sutinen on tunnettu johtajana siitä, että hän uskaltaa tehdä asioita eri tavalla ja haastaa perinteistä tapaa toimia.

“Olen iloinen tästä mahdollisuudesta, sillä on etuoikeus tulla kutsutuksi Ellun Kanojen hallitukseen. Kanat on hyvin johdettu, positiivisella tavalla omintakeinen yritys, joka tekee merkityksellistä työtä ja on yksi hienoimmista modernin yrityskulttuurin esimerkeistä Suomessa. Olen aina ollut Kanojen fani. Parasta on kuitenkin se, että kehitettävääkin vielä riittää, ja toivon pystyväni omalta osaltani tarjoamaan siihen panoksen ajan myötä”, toteaa Mika Sutinen.

Hallituksessa jatkavat TBWA\Helsinki varatoimitusjohtaja Marco Mäkinen, HundrEDin hallituksen puheenjohtaja Juha Tynkkynen, Googlen Hollannin toimintojen johtaja Hanna Kivelä ja Amropin osakas Pii Kotilainen. Hallitusta johtaa puheenjohtaja, Ellun Kanojen perustaja Kirsi Piha.

“Mika tuo jo ennestään tosi vahvaan, näkemykselliseen ja aktiiviseen hallitukseen oman kulman osaamista. Ellun Kanat haluaa kasvaa kannattavasti ja laajentua koko ajan oman viestintälaatikon ulkopuolelle. Mikan dynaamisen rauhallinen yhdistelmä ja jäätävä fokusointikyky kasvuun tuo 10-vuotiaalle Ellun Kanoille juuri sopivaa haastavuuskerrointa”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Kirsi Piha.

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva johdon konsultointiyritys, jonka sydän sykkii viestinnällä. Ellun Kanojen olemassaolon tarkoitus on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja maailmasta parempi. Ellun Kanat toteuttaa tehtäväänsä strategiansa mukaisesti yhdistämällä vahvimmat datamuskelit, kirkkaimman näkemyksen ja rohkeimman kommunikoinnin tuottaakseen onnistuneimman muutoksen asiakkailleen.

“Meillä on superhallitus, jossa jokainen hallituksen jäsen tuo aktiivista omaa näkemystä kiivaasti ja reippaasti. Hallitus on riittävän erilainen näkemyksiltään mutta tiukan fokusoitunut toimimaan loistavana tiiminä, jotta Ellun Kanojen mittarit hyvä työ, onnelliset asiakkaat ja hyödyllinen bisnes näyttävät hyvää tulosta. Mottomme mukaan: Ei tänne itkemään tultu, saatanallinen ralli päälle vaan”, toteaa Piha.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!