Uutiset

Iso loikka yritysten vastuullisuuteen: Ellun Kanat ja kestävän liiketoiminnan toimisto Gaia asiakasyhteistyöhön

Ellun Kanojen vastuullisuuteen keskittyvä liiketoimintayksikkö Respekti aloittaa asiakasyhteistyön kestävän liiketoiminnan konsulttitoimisto Gaian kanssa, jotta asiakasyrityksillä olisi paremmat työkalut kehittää vastuullista liiketoimintaa ja viestiä siitä yhä vaikuttavammin.

Gaia auttaa asiakkaitaan kehittämään kilpailukykyisempää ja vastuullisempaa liiketoimintaa. Kestävä liiketoiminta tarkoittaa tehokkuutta, pienempiä riskejä ja luo uusia mahdollisuuksia. Ellun Kanat on puolestaan mestari rakentamaan mainetta, luomaan brändiuskollisuutta sekä innovoimaan uusia tuotteita ja palveluita. Yhdessä Gaia ja Ellun Kanat tuottavat asiakkaille vaikuttavampaa vastuullisuutta ja parempaa liiketoimintaa.

Yhdessä Gaia ja Ellun Kanat tuottavat asiakkaille vaikuttavampaa vastuullisuutta ja parempaa liiketoimintaa.

– Kehittyneiden ja kehittyvien markkinoiden ratkaisujen tarpeet niin ilmastonmuutoksen hillitsemiseen kuin sopeutumiseenkin ovat tällä hetkellä massiiviset. Nämä tarpeet luovat valtavat uudet mahdollisuudet ja markkinat yrityksille. Yrityksen tuotteiden ja palveluiden kädenjälki ja toiminnan vastuullisuus ovatkin koko ajan vahvistuva vaatimus ja mahdollisuus, joka muuttaa kokonaisia toimialoja ja toimintamalleja. Kun yritys ottaa aktiivisen roolin vastuullisuuden rytminmuutoksen aallonharjalla, sen bisneksestä tulee entistä kannattavampaa ja kilpailukykyisempää, toteaa Gaian toimitusjohtaja Ulla Heinonen.

Ihmiset pohtivat aiempaa enemmän omien valintojensa vaikutuksia ympäröivään maailmaan. Samaan aikaan yritykset nähdään tahoina, joilla on resursseja ja jopa velvollisuus edistää vastuullisuutta. Organisaatiot ovat suuren yleisön, työntekijöiden ja sijoittajien valokeilassa 24/7. Menestystä hakevien yritysten kannattaa vauhdittaa bisnestä jättämällä positiivisia jälkiä maailmaan.

Yritykset nähdään tahoina, joilla on resursseja ja jopa velvollisuus edistää vastuullisuutta.

– Läpinäkyvyyttä ja toiminnan kokonaisvaikutuksia arvioiva aika vaatii yrityksiltä uudenlaista suhtautumista vastuullisuuteen. Viestinnän tulee koko ajan olla tekemisen ytimessä. Yritysten on rytmihäiriön nopeasti muuttuvassa arvomaailmassa rakennettava olemassaolonsa tapaa dialogilla maailman kanssa. Vastuullisuus on tekoja, joita me yrityksiltä odotamme ja joista yritysten kannattaa meille myös viestiä. Meillä on Gaian kanssa erinomainen kokonaispaketti, jolla vastuullisuus nostetaan uudelle tasolle, toteaa Ellun Kanojen hallituksen puheenjohtaja Kirsi Piha.

Ellun Kanat ja Gaia haluavat auttaa asiakkaitaan kaikilla vastuullisuuden osa-alueilla. Vastuullisuuden ja kommunikaation kombinaatio auttaa yrityksiä löytämään uusia, kestäviä liiketoimintamahdollisuuksia sekä säästämään niin kustannuksia kuin luonnonvarojakin. Lisäksi yrityksen vastuullisuustarina tulee näkyväksi ja innostaa sidosryhmät mukaan.

Lisätietoja:
Kirsi Piha, Ellun Kanojen hallituksen puheenjohtaja
050 560 1755
kirsi.piha@ellunkanat.fi

Ulla Heinonen, Gaian toimitusjohtaja
040 550 6982
ulla.heinonen@gaia.fi

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva yritys, jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja tehdä maailmasta parempi. Työkaluinamme ovat viestintä, yrityskulttuuri, vaikuttajaviestintä ja moderni arvoliittolaisuus.

Eihän siinä mitään järkeä olisi, että asiat olisivat ennallaan tekemisemme jälkeen.

Kuva: Daniel Cheung / Unsplash

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!