Uutiset

Uutta sulkaa hattuun?

Tarjolla uutta osaamista, rouheaa kokemusta ja saatanallista rallia, sillä haku Ellun Kanojen HarkKana-harjoitteluun on käynnissä NYT.

#harkKana2019

Etsimme taas reippaita ja innostuneita eri alojen osaajia Ellun Kanojen vuosittaiseen HarkKana-harjoitteluun. Tarjolla on palkallista projekti- ja tuntiperusteista työtä tulevaisuuden osaajille, joilla on ensiluokkainen asenne. 

Ellun Kanat on enemmän kuin viestintätalo. Me kehitämme yrityskulttuuria, ravistelemme sponsorointiajattelua, tuotamme timanttista yhteiskunnallista analyysia, vahvaa strategista näkemystä ja konfliktoimme eli ravistelemme vanhoja ajattelutapoja. Kanalassa paiskitaan hommia myös esimerkiksi mahdollisuuksiin tarttumisen, graafisen suunnittelun ja liikkuvan kuvan parissa. Kaikki tekemisemme tähtää siihen, että voimme auttaa asiakkaitamme navigoimaan kiihtyvällä tahdilla muuttuvassa maailmassa ja löytämään siitä bisnestä vauhdittavia mahdollisuuksia.

Voit siis olla monenlainen osaaja – tärkeintä on asenne ja hyvä tekemisen meininki. 

Unelmiemme harkKana on:

 • Oma-aloitteinen, reipasotteinen, huolellinen ja innostunut
 • Valmis käärimään hihat monenlaisissa hommissa
 • Terävän ajattelun sekä hyvän kirjallisen ilmaisun taitaja
 • Tarkka ja timanttista jälkeä tavoitteleva tekijä, joka janoaa uutta oppia


Me puolestamme haluamme tarjota harkKanoillemme: 

 • Inspiroivan ja taatusti monipuolisen vuoden rautaisten muutoksen tekijöiden joukossa
 • Joustavan, palkallisen työharjoittelun sekä tukea, palautetta ja kehittymisen paikkoja asiallisissa hommissa
 • Uutta kokemusta ja kiinnostavia työtehtäviä erilaisissa asiakkuuksissa sekä Ellun Kanojen omissa projekteissa
 • Iloisen, ainutlaatuisen ja mutkattoman työyhteisön

Mitä harkKanaduuni on käytännössä?

HarkKanat auttavat Ellun Kanoja eri projekteissa tarpeen mukaan. Maksamme työstä tuntiperusteisesti. Käytännössä hommiin kuuluu muun muassa ideointia, tiedonkeruuta, analyysia tai tapahtumahommia sekä toimistoassarointia.

Työtehtävät sisältävät ajattelua ja sisällöntuotantoa monikanavaisesti. Usein tarvitaan myös luovia ideoita tai rivakkaa tehtäviin tarttumista. HarkKanan kaksi tärkeintä työkalua ovat PowerPoint ja Google.

Hommat hoidetaan joustavasti: töitä voi tehdä tarvittaessa etänä, ja työtunteja voi tehdä vaihtelevan määrän tilanteesi mukaan. Työsuhde on määräaikainen, alkaen tammikuun alussa 2019 ja kestäen vuoden loppuun.

Millaisista taustoista harkKanaksi tullaan?

Ellun Kanojen muutoksen tekijät tulevat monenlaisista taustoista ja samalla filosofialla rekrytoimme myös harkKanamme. Aikaisemmat harkKanamme ovat olleet esimerkiksi kauppatieteilijöitä, insinööriopiskelijoita, viestintätieteilijöitä, valtiotieteilijöitä, kulttuurituottajia, graafisen alan opiskelijoita ja musiikkitieteilijöitä.

Koulu- ja opiskelutaustallasi ei siis ole niin väliä, kunhan olet valmis ryhtymään sanoista tekoihin ja hoitamaan asiallisia hommia hyvällä asenteella. 

Miksi hakisin mukaan?

HarkKana-harjoitteluohjelma on oiva mahdollisuus tutustua viestintään ja strategiatyöhön sekä kerryttää osaamista, josta on taatusti hyötyä tulevaisuuden töissä, mihin sitten tähtäätkin. 

Ellun Kanojen harkKanoja on ollut jo kokonaista kahdeksan vuosikertaa. Harjoittelijamme ovat Kanala-vuoden jälkeen päätyneet mitä moninaisempiin hommiin, kuten erilaisten yritysten viestintätehtäviin, politiikan puolelle, perustamaan omaa yritystä, ja onpa osa jäänyt kuopsuttamaan Kanalaankin. 

HarkKana-vuosi on siis loistava tilaisuus hankkia uutta sulkaa hattuusi.

Miten haen mukaan?

Kerro itsestäsi meille vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä. Mikäli haluat esitellä meille sometilisi, laitathan ne mukaan hakemukseen. 

Lähetä hakemuksesi meille osoitteeseen harkkanaksi@ellunkanat.fi viimeistään sunnuntaina 7.10.

Kerro hakemuksessasi ainakin:

 • Mikä on mielenkiintoisin asia, jota olet tähän mennessä (työ)elämässäsi päässyt tekemään?
 • Mistä osaamisestasi uskoisit olevan Ellun Kanoilla erityisesti hyötyä?
 • Miten kuvailisit tapaasi tehdä töitä? 
 • Onko sinulla joku erityinen intohimo, harrastus tai taito kuten bloggaus, tubettaminen, valo- tai videokuvaaminen, graafinen suunnittelu, Excel-velhoilu tai rakastatko kenties asioiden perinpohjaista tutkimista ja analysointia? Kerrothan sen meille.


Jos haluat kysyä vielä lisää, voit…

 • Osallistua Ellun Kanojen FB-liveen pe 28.9. klo 10–10.30
 • Soittaa Unnalle pe 28.9. klo 14–15 (p. 040 821 9316)

Vastaamme toki kysymyksiin myös meilillä (harkkanaksi@ellunkanat.fi), Twitterissä ja Instagramissa (#harkKana2019) sekä Facebookissa.

Haluatko uutta sulkaa hattuusi – oletko sinä #harkKana2019?

P.S. Mikäli haluat tutustua Ellun Kanoihin ja nykyisiin harkKanoihin, niin kannattaa seurata somekanaviamme ja pitää silmällä hashtagia #harkKana2019.

P.P.S. Mikäli kiinnostelee, mihin entiset kananpoikamme ovat päätyneet, kurkista tänne.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!