Uutiset

Hallitushai Sanna Suvanto-Harsaae: “Suomi on ainoa maa, jossa hallituksen pöytäkirjan lopussa lukee: kaikki päätökset tehtiin yksimielisesti.”

Ellun Kanojen uusi bisnespodcast Avokonttori kutsuu kovat nimet puhumaan yrityskulttuurista.

Strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat aloittaa uuden bisnespodcastin, Avokonttorin, jossa rakennetaan Suomeen parempaa yrityskulttuuria.

Avokonttorin ensimmäinen vieras on Suomen vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi nimetty Sanna Suvanto-Harsaae, joka asuu Tanskassa ja vaikuttaa yhdentoista suomalaisen ja pohjoismaisen yrityksen hallituksessa. Muun muassa Altian hallituksen puheenjohtajana toimiva Suvanto-Harsaae arvioi yrityskulttuuria kansainvälisin silmin ja sanoo suorasukaisessa keskustelussa muun muassa, että “Suomi on ainoa maa, jossa hallituksen pöytäkirjan lopussa lukee: kaikki päätökset tehtiin yksimielisesti” ja “Jos yrityksen hallituksen jäsenet eivät kykene olemaan eri mieltä, se on huono signaali yrityksen johdolle”.

Avokonttoria luotsaavat tiukat ammattilaiset: Ellun Kanojen yrityskulttuurin rakentamiseen erikoistuneen Konflikti-liiketoimintayksikön johtaja, ex-toimittaja Miia Savaspuro ja kokenut politiikan ja talouden toimittaja, Tanskassa asuva Annukka Oksanen.

– Suomessa yrityskulttuurista puhutaan hirveän vähän, vaikka se vaikuttaa ihan keskeisesti yrityksen menestykseen. Avokonttorissa haluamme häivyttää kulttuuripuheesta kaiken hötön ja hippeilyn ja tuoda sen tuloksenteon ytimeen, Savaspuro sanoo.

Avokonttorissa haluamme häivyttää kulttuuripuheesta kaiken hötön ja hippeilyn ja tuoda sen tuloksenteon ytimeen, Savaspuro sanoo.

Ensimmäisellä tuotantokaudella Avokonttorin vieraiksi saapuu suomalaisen yrityselämän kovia osaajia, kuten ravintolatoimenjohtaja Maija Ijäs, hallitusammattilainen Aarne Aktan ja Nesteen toimitusjohtaja Matti Lievonen.

Lisäksi Ellun Kanojen hallituksen puheenjohtaja, himolukija Kirsi Piha kertoo jokaisen jakson päätteeksi omat bisneskirjasuosikkinsa ja perustelee, miksi muidenkin kannattaisi lukea ne.

Avokonttorin jaksot löytyvät Soundcloud-palvelusta ja iTunesista.

Lisätietoja:
Miia Savaspuro, Ellun Kanat, liiketoimintajohtaja
040 500 5109
miia.savaspuro@ellunkanat.fi

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva yritys, jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja tehdä maailmasta parempi. Työkaluinamme ovat viestintä, yrityskulttuuri, vaikuttajaviestintä ja moderni arvoliittolaisuus.

Eihän siinä mitään järkeä olisi, että asiat olisivat ennallaan tekemisemme jälkeen.

Kuva: Iina Salminen
Kuvassa vasemmalta oikealle: Sanna Suvanto-Harsaae, Miia Savaspuro ja Annukka Oksanen

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!