Uutiset

Futuristi Elina Hiltunen vahvistamaan Ellun Kanojen tulevaisuusajattelua

Älykäs ennakointi auttaa yrityksiä menestymään rytmihäiriön maailman nopeassa muutoksessa. Futuristi, kauppatieteiden tohtori Elina Hiltunen aloitti syyskuussa Ellun Kanoissa strategisena sparraajana, joka terävöittää Ellun Kanojen näkemystä asiakkaiden auttamisessa. 

Kun maailman muutosnopeus on nopeampaa kuin organisaatioiden kyky muuttua, näkemys tulevaisuudesta on organisaatioiden menestyksen kannalta koko ajan tärkeämpää. Elina Hiltusen mukaan muutoksen rytmissä pysyäkseen yritysten ja organisaatioiden on pystyttävä tunnistamaan heikkoja signaaleja.

– Heikot signaalit ovat tässä päivässä näkyviä erilaisia innovaatioita ja uusia, outojakin tapoja toimia eri tavalla. Jokaisesta tämän päivän arkisesta ja tavallisesta asiasta on aikoinaan ollut heikkoja signaaleja. Heikkojen signaalien ymmärtäjät ovat edelläkävijöitä, Hiltunen sanoo.

Rytmihäiriön maailmassa heikkoja signaaleja tulee etsiä systemaattisesti ja jatkuvalla vuoropuhelulla maailman kanssa. Kankeat tulevaisuusmietinnöt voi heittää roskikseen, työtä on tehtävä jatkuvasti koko organisaation voimin.

Elina Hiltunen on tulevaisuuden asiantuntija: hän on futuristi, yrittäjä, kirjailija, puhuja ja kouluttaja. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden tohtori. Parhaillaan Hiltunen kirjoittaa kirjaa megatrendeistä. Hän lähestyy tulevaisuustyötä tulevaisuusajattelukehikon kautta, johon kuuluu ennakointia, tekemistä ja innovointia sekä vuorovaikutusta.

– Ellun Kanat ravistelee asiakkaitaan muutokseen, ja osana tätä työtä autamme asiakkaitamme joukkoistamaan ja kommunikoimaan omaa tulevaisuusajatteluaan sisäisesti ja ulkoisesti. Ellun Kanojen asiakkaita Elina Hiltusen asiantuntijuus auttaa pysymään mukana maailman muutosvauhdissa, jopa pääsemään sen edelle, Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen toteaa.

Ajattelua supistavien ja lukkiutuneiden ennusteiden sijaan Ellun Kanat haluaa auttaa asiakkaitaan ennakoimaan älykkäästi tulevaisuutta ja samalla rakentamaan omaa tulevaisuusyhteensopivuuttaan paremmaksi.

Kuva: Iina Salminen

Lisätietoa:
Taru Tujunen
050 357 9418
taru.tujunen@ellunkanat.fi

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva yritys, jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja tehdä maailmasta parempi. Työkaluinamme ovat viestintä, yrityskulttuuri, vaikuttajaviestintä ja moderni arvoliittolaisuus.

Eihän siinä mitään järkeä olisi, että asiat olisivat ennallaan tekemisemme jälkeen.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!