Uutiset

Ellun Kanojen Sara Lindström pitchasi parhaiten Finnish Comms Awards -kisassa

Muutoksen tekijänä Ellun Kanoissa työskentelevä Sara Lindström palkittiin torstaina 14. kesäkuuta Finnish Comms Awards -kisan parhaana pitchaajana.

Rautainen ammattitaito ja vankka kokemus tiukoissa tilanteissa toimimisesta ovat Sara Lindströmin vahvuuksia, joilla ansaittiin myös palkinto parhaana pitchaajana viestinnän töitä ja tekijöitä palkinneessa Finnish Comms Awards -kilpailussa. Kilpailussa finaaliin valitut työt esitellään tuomaristolle, joka tenttaa töistä ja niiden tuloksista tiukoilla kysymyksillä.

– Pitchaamisessa tärkeintä on luottamus omaan asiantuntemukseen ja tehtyyn työhön. Kun omien tekemistensä ja näkemystensä takana pystyy seisomaan rohkeasti, ajatuksen myyminen ja tarinan kertominen kiinnostavasti on helppoa, kertoo voitosta iloitseva Lindström.

Kilpailun tuomaristo perusteli parhaan pitchaajan palkintoa seuraavasti: “Paras pitchaaja onnistui vakuuttamaan tuomarit esittelemänsä työn erinomaisuudesta tilanteessa, jossa kisa oli tiukka. Hän esitteli työn sujuvasti, kiinnostavasti ja energisesti. Tuomariston tiukkoihin kysymyksiin vastaamisessa tästä pitchaajasta huokui asiantuntijalle tyypillinen levollinen varmuus, joka tuli esiin asiakkaan liiketoiminnan perinpohjaisena tuntemisena ja asiakkaan haasteiden ratkaisemisen syväosaamisena.”

Ellun Kanat palkittiin kilpailussa vuoden 2017 viestintätoimistona. Ellun Kanojen töistä voiton veivät palvelut-kategoriassa OK Perinnän kanssa tehty yhteistyö ja liikenne ja logistiikka -kategoriassa VR Matkustajaliikenteen kanssa tehty yhteistyö. Lisäksi finaalissa oli Yksi elämä -terveystalkoot.

Lue kaikkien Finnish Comms Awards -kategorioiden voittajat perusteluineen täältä.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!