Uutiset

Ellun Kanojen kasvu jatkui vuonna 2018

Viime vuonna Ellun Kanat täytti kymmenen vuotta ja sai viestintätoimistojen vertailussa parhaan arvosanan.

Vuonna 2018 Ellun Kanojen liikevaihto kasvoi 8 prosenttia ja oli 5,2 miljoonaa euroa (vrt. 4,9 miljoonaa euroa vuonna 2017), liikevoiton ollessa 342 000 euroa (vrt. 1,1 milj. euroa vuonna 2017).

“Vuoden 2018 aikana olemme tarkastelleet suhdetta itseemme myös kriittisesti ja olemme maksaneet tekoälymatkan oppirahoja. Vuonna 2018 uudet liiketoiminnat lähtivät käyntiin, mutta eivät aivan niin räjähtävästi kuin toivoimme. Uusien liiketoimintojen kautta ravistelemme yritystä muutokseen kokonaisvaltaisemmin, ja se saattaa perinteistä viestintäpalvelua hakevan näkökulmasta olla myös perhanan hämmentävää”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Kirsi Piha.

“Elämänkaaripsykologian mukaan kymmenvuotias kypsyy itsenäisyyteen, etsii uudenlaista suhdetta itseensä ja muihin, ja käytös voi olla joskus hämmentävääkin. Me olemme siis ihan kartalla omalla muutosmatkallamme”, Piha toteaa.

Ellun Kanat mittaa onnistumistaan myös kahdella muulla tärkeällä mittarilla: Hyvä työ ja onnelliset asiakkaat

Asiakkaat suosittelevat Ellun Kanoja muillekin

Vuoden aikana Ellun Kanat auttoi 233 asiakasta. Asiakkaat antoivat meille arvosanaksi 4,5/5, ja 83 prosenttia asiakkaista suosittelisi Ellun Kanoja. Taloustutkimuksen vuonna 2018 ilmestyneen tutkimuksen mukaan Ellun Kanat oli tutkimuksessa mukana olleista 29 viestintäalan yrityksistä ainoa, jonka NPS-indeksi on hyvä (21), alan keskiarvon ollessa -5. NPS-indeksi eli Net Promoter Score mittaa asiakastyytyväisyyttä sen perusteella, miten valmis asiakas on suosittelemaan yritystä kolmannelle osapuolelle.

“Kommunikaatio on maailman tehokkain muutostyökalu, ja strategiamme mukaisesti haluamme olla asiakkaalle näkemyksellisin taistelupari muutoksessa. Viritämme moottoriamme yhä enemmän siihen suuntaan, että palvelumme muodostavat kokonaisuuden tässä muutoksessa siilojen sijaan”, Piha sanoo.

Ellun Kanoilla viihdyttiin ja työpaikasta ollaan ylpeitä

Ellun Kanoilla omien työntekijöiden viihtymisen keskiarvo vuonna 2018 oli 8,5/10 ja ylpeys työpaikasta 8,8/10. Vuoden 2018 henkilöstökyselyssä kiitettiin erityisesti kulttuurin osalta yhdessä tekemistä ja toimivaa tiimityötä.

“Itseohjautuvassa organisaatiomallissa on koko ajan oppimista, ja on hyvä haastaa omaa tekemisen tapaa koko ajan. Nykytyön kovassa rytmissä ajatteluaikaa pitää pystyä suojelemaan vielä paremmin”, Piha sanoo.

Ellun Kanoilla mainio mielikuva

Taloustutkimuksen vuonna 2018 ilmestyneen viestintäalan yritysten imagotutkimuksen mukaan Ellun Kanat oli Suomen ylivoimaisesti tunnetuin viestintätoimisto. Se sai vastaajilta myös parhaan yleisarvosanan (8,29/10).

LISÄTIETOJA:
Kirsi Piha, Ellun Kanojen hallituksen puheenjohtaja
+358 50 560 1755
kirsi.piha@ellunkanat.fi

Taru Tujunen, Ellun Kanojen toimitusjohtaja
+358 50 357 9418
taru.tujunen@ellunkanat.fi

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva muutosyritys, jonka sydän sykkii kommunikaatiosta ja jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja tehdä maailmasta parempi. Työkaluinamme ovat viestintä, yrityskulttuuri, vaikuttajaviestintä ja arvoliittolaisuus.

Eihän siinä mitään järkeä olisi, että asiat olisivat ennallaan tekemisemme jälkeen.

 

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!