Uutiset

Ellun Kanat teki huipputuloksen ja lähes tuplasi liikevaihtonsa vuonna 2014

Viestintätoimisto Ellun Kanojen 30-päinen osaajatiimi teki huipputuloksen ja yrityksen historian suurimman liikevaihdon vuonna 2014. Kovassa kasvussa oleva Ellun Kanat teki vuonna 2014 1,90 miljoonan euron liikevaihdolla verojen jälkeen 378 000 euron tuloksen.

Vuonna 2013 liikevaihto oli 1,08 miljoonaa euroa ja tulos 159 000 euroa. Ellun Kanat siis melkein tuplasi kokonsa jo toisena vuonna peräkkäin (vuonna 2012 liikevaihto 630 000 € ja tulos 56 000 €).

– Ellun Kanat on ottanut reippaita kasvuloikkia tietoisesti muuttamalla suomalaisten yritysten tapaa ajatella ja tehdä viestintää. Maailma on kommunikatiivisempi ja vuorovaikutuksellisempi kuin koskaan aikaisemmin. Yritystenkin on löydettävä jokaiselle oma luonteva tapa kommunikoida aktiivisemmin ja luoda vuoropuhelulla kilpailuetua. Asiakkaamme ovat rohkeasti ottaneet viestinnän loikkia, joilla vauhditetaan liiketoimintaa, haetaan mahdollisuuksia ja johdetaan aktiivisesti yrityksen mainetta, toteaa yrityksen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Kirsi Piha.

Reipas kasvu ja hyvä tulos mahdollisti Ellun Kanojen osalta myös runsaasti myönteisiä rekrytointiuutisia. Vuoden 2014 aikana toimistoon palkattiin 10 uutta kokopäiväistä työntekijää, yksi heistä uusi toimitusjohtaja Taru Tujunen, joka aloitti lokakuussa.

– Olen tosi ylpeä tekijöistämme. Huikea tuloksemme perustuu ihmisiin, jotka ovat meillä töissä. Tämän tiimin kanssa on ollut todella antoisaa rakentaa yritystä, sen osaamista ja mielestämme ainutlaatuista yrityskulttuuria. Tujunen on energinen ja huippuosaava toimitusjohtaja eikä Ellun Kanoilla ole tarkoitus lopettaa kasvamista ja kehittymistä tähän. Meillä on missio muuttaa koko toimialaa ja viestinnän tapaa, tuloksemme näyttää, että sille on suomalaisessa yrityselämässä tarvetta, Piha sanoo.

Viestintätoimisto Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva täyden palvelun viestintätalo, jonka osaamisen ydintä ovat strateginen konsultointi, vaikuttajaviestintä, työnantajakuva ja viestinnän teot. Ellun Kanojen viestinnän ajattelua johtaa ajatus mahdollisuusviestinnästä ja uudesta tavasta vauhdittaa aktiivisesti liiketoimintaa viestinnän keinoin.

Ellun Kanojen asiakkaita ovat mm. Elisa, Vantaan Energia, Valio, McDonald’s, Viking Line, OpusCapita, Veikkaus ja Tekes.

Vastikään ilmestyneessä Taloustutkimuksen teettämässä tutkimuksessa Ellun Kanat oli viestintäpäättäjien keskuudessa Suomen tunnetuin ja luovin viestintätoimisto ja loikkasi yleisarvosanalla kolmanneksi. Asiakkailta Ellun Kanat sai erityisesti tunnustusta ongelmanratkaisukyvystään ja työn hyvästä laadusta.

Lisätietoja

Kirsi Piha
Hallituksen puheenjohtaja
Kirsi.piha@ellunkanat.fi
050-5601755

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!