Uutiset

Ellun Kanat kasvaa: taloutta kirittämään uusi CFO

Strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat kasvaa ja vahvistaa siksi myös hallinnon joukkojaan. Jatkossa talousasioita johtaa CFO:na taloushallinnon kokenut konkari Henna Jokela. Jokela saapui Kanalaan Futuricelta.

– Toimimme muutosbisneksen ytimessä, joten on tärkeää panostaa myös omaan muutosvauhtiimme. CFO on tärkeä pelaaja, joka auttaa meitä vastaamaan kiinnostaviin kasvun mahdollisuuksiin, Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen sanoo.

Futuricen finance managerin tehtävistä Ellun Kanoille siirtynyt KTM Henna Jokela on kerryttänyt asiantuntemustaan kymmenisen vuoden ajan monipuolisista taloushallinnon tehtävistä aina tilintarkastustöistä pörssiyhtiömaailmaan ja kasvuyrityksen kehittämiseen.

– Ellun Kanojen yrityskulttuurissa on sen kaltaista reipasta tekemisen meininkiä ja hyvää itseohjautuvuutta, joka tukee yrityksen kasvua ja tuntuu merkitykselliseltä sekä työntekijän että yrityksen menestymisen näkökulmasta. On todella innostavaa hypätä kasvuvaiheessa olevan yrityksen kelkkaan, Jokela iloitsee.

Kuva: Kira Hagström

Lisätietoa:
Taru Tujunen
+358 50 357 9418
taru.tujunen@ellunkanat.fi

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva yritys, jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja tehdä maailmasta parempi. Työkaluinamme on viestintä, yrityskulttuuri, vaikuttajaviestintä ja moderni arvoliittolaisuus.

Eihän siinä mitään järkeä olisi, että asiat olisivat ennallaan tekemisemme jälkeen.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!