Uutiset

Cisco valitsi Ellun Kanat vahvistamaan tunnettuuttaan digitaalisen tulevaisuuden kehittäjänä

Maailman johtava IT- ja verkkoratkaisujen toimittaja Cisco on valinnut Ellun Kanat vauhdittamaan viestintäänsä. Uusiksi pistettiin niin viestintästrategia kuin yrityksen asiantuntijaroolin kasvattaminenkin.

Ciscolla on maailman kovinta asiantuntemusta siitä, miten digitalisoituvan maailman toimintakyky turvataan, ihmisten yhteydenpitoa mullistetaan ja uudenlaisia yhteistyömahdollisuuksia kehitetään. Ellun Kanojen avulla tätä asiantuntemusta tuodaan nyt esiin entistä enemmän ja uudella tavalla.

”Menestyäkseen jokaisen yrityksen, kunnan ja valtion tulee ymmärtää teknologian mahdollisuudet. Meillä on yrityksenä ja yksilöinä paljon sanottavaa tällä saralla, mutta puhumme usein kieltä, joka aukeaa vain alan ihmisille. Tänä päivänä teknologia on kaikkien asia ja haluamme opetella puhumaan siitä kansantajuisesti. Ellun Kanoilla on huikeat näytöt, kokemus ja ravisteleva asenne haastaa meitä viestinnässämme. Odotan innolla, mitä kaikkea saamme yhdessä aikaiseksi”, sanoo Ciscon Suomen ja Baltian toimitusjohtaja Mervi Airaksinen.

”Ellun Kanoilla on huikeat näytöt, kokemus ja ravisteleva asenne haastaa meitä viestinnässämme.”

Niin Cisco kuin Ellun Kanatkin ovat tiiviisti mukana maailman muutoksessa. Luotettava asiantuntijuus on tärkeää, kun asioita halutaan lähteä tekemään rohkeasti uudella tavalla.

”Cisco on edelläkävijäyritys, joka on etunenässä kehittämässä Suomenkin digitaalista tulevaisuutta. On mahtavaa päästä työskentelemään alan huippujen kanssa, joilla on sekä näkemystä että halua heittäytyä rohkeasti alan keskusteluihin”, sanoo Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

Lisätiedot:
Mervi Airaksinen, Cisco Suomi ja Baltia
mervi.airaksinen@cisco.com
044 779 7373

Unna Reitamo, Ellun Kanat
unna.reitamo@ellunkanat.fi
040 821 9316

Ellun Kanat on kasvava strateginen viestintätoimisto, jonka olemassaolon tarkoitus on ravistella muutokseen, on kyse sitten kommunikoinnista, yrityskulttuurista tai palvelukonsepteista. Twitter: @sokeakana, Facebook: Ellun Kanat

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava IT-yhtiö, joka auttaa organisaatioita näkemään ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia yhdistämällä ihmisiä, tietolähteitä, asioita ja prosesseja uusin tavoin. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://thenetwork.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!