Reetta Nurmo

muutoksen tekijä, sosiaalisen median strategi
sosiaalinen media, konseptointi, mittaaminen
+358 50 344 6316

Monipuolinen sisältöjen ammattilainen, joka innostuu helposti. Tuloshakuinen strategi, konseptoija, kouluttaja, sparraaja ja motivoija, joka rakastaa konkretiaa. Tehnyt sosiaalista mediaa työkseen jo lähes vuosikymmenen. Vapaa-ajalla viihtyy yhtä lailla eläväisen kaupunkikulttuurin parissa kuin hiljaisuudessa metsäpoluilla. Vaivana kyltymätön matkakuume.

40%
luovaa ideointikykyä
40%
määrätietoista puurtamista
20%
innostusta
Viestintä

Sosiaalisen median uusi aika alkaa - listasimme sometrendit 2020

Anna

Keskustelu sosiaalisesta mediasta polarisoituu helposti, ja negatiiviset puolet nousevat positiivisia herkemmin esiin. Sosiaalinen media ei ole lunastanut vielä täyttä potentiaaliaan, ja nyt uskomme, että suunta on kohti verkostoitumisen positiivisia ja ihmisen omaa vastuuta korostavia puolia.

Lue
Strategia ja kulttuuri

Ellun Kanojen perhemanifestin perusta on yhdenvertaisuus

Reetta

Se kuinka yritykset suhtautuvat työntekijöidensä perheisiin, määrittää paljon tasapainoa työelämän ja muun elämän välillä. Siksi julkaisemme Ellun Kanojen perhemanifestin. Meillä perheen saa jokainen määritellä omalla tavallaan.

Lue
Strategia ja kulttuuri

Yritykset, ryhtykää radikaalin perhemyönteisiksi!

Reetta

Minun sukupolvelleni on tärkeää työskennellä yrityksessä, jonka arvot vastaavat omia arvojani. Siksi perhemyönteisyys on yksi arvo, jolla työnantaja erottuu muista ja houkuttelee parhaat osaajat riveihinsä.

Lue
Vastuullisuus

Nyt riitti, ärähti Unilever Facebookille ja Googlelle – onnistuuko kapinajohtaja painostamaan teknologiajätit muutokseen?

Reetta

Lähitulevaisuudessa selviää, onko suuryrityksillä valtaa vaikuttaa Googlen ja Facebookin kaltaisiin jätteihin – ja mihin miljardien markkinointieurot ja -dollarit jatkossa ...

Lue

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!