Heidi Kalmari

muutoksen tekijä
sisällöt, mediat, tarinat
+358 50 501 9008

Näkemyksellinen viestinnän moniottelija, joka uskoo tarinoiden ja tunteiden voimaan. Vahva kokemus aikakauslehdistä, joiden kautta on sukeltanut syvälle esimerkiksi matkailun, lifestylen ja designin maailmaan. Erinomainen kohderyhmäosaaminen, väsymätön ideoija ja sujuva kynänikkari. Vahva kokemus myös asuntosivuilla surffaamisesta, kuorolaulusta ja aloittelevien laskettelijoiden opettamisesta.

50%
näkemyksellisiä sisältöjä
30%
sinnikästä ideointia
20%
kriittistä haastamista
Vastuullisuus

Pelastaako tekoäly meidät järjettömyyksiltä?

Heidi

Tekoälyyn erikoistuneen konsultointiyritys Fourkindin senior advisor Atte Jääskeläinen kirjoitti sopivan ohuen kirjan tekoälystä, jotta ihmiset ymmärtäisivät, että ei tässä nyt mistään mahdottoman vaikeasta asiasta ole kyse.

Lue
Viestintä

Kestääkö pää jatkuvan tulevaisuus­pohdinnan?

Heidi

Ellun Kanojen tutkimusjohtaja Jukka Manninen kirjoitti kirjan Mitä tapahtuu huomenna tulevaisuudelle? – ja oppi ajattelemaan uudella tavalla.

Lue
Viestintä

Kohta me kaikki kuulemme ääniä

Heidi

Ääni mullistaa bisneksen ja viestinnän. Hyvästi huonosti kirjoitetut manuaalit ja hidas kaksisormijärjestelmä!

Lue
Vastuullisuus

Sijoitusjohtaja Niina Bergring: Vastuullinen sijoittaminen on vaikeaa, elleivät yritykset ala viestiä kvartaaleja pidemmälle

Heidi

Veritas Eläkevakuutuksen varatoimitusjohtaja Niina Bergringin mukaan vastuullisen sijoittamisen onnistumiseen tarvitaan yrityksiltä nykyistä enemmän kommunikaatiota.

Lue
Vastuullisuus

5 oppia rauhasta ja kohtaamisesta: kenen kanssa voisit itse sopia rauhan?

Heidi

Ellun Kanat järjesti yhdessä Rauhankone-yhteisön, Sitran ja CMI:n kanssa tapahtuman Mitä tapahtuu kohtaamiselle? huhtikuun alussa.

Lue

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!