ELLUN KANAT TUOTTAA TIMANTTISTA YHTEISKUNNALLISTA ANALYYSIA, VAHVAA STRATEGISTA NÄKEMYSTÄ SEKÄ NÄIHIN POHJAUTUVAA UUDEN AJAN VAIKUTUSVIESTINTÄÄ. 

 

Jotta voisit muuttaa maailmaa haluamaasi suuntaan, sinun on ensin ymmärrettävä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Ellun Kanat kertoo, mihin suuntaan maailma on muuttumassa ja miten sitä muutetaan.

 

Tietoon on yhdistettävä näkemys.

 

Jos yritykset ennen odottivat, että politiikka takaisi niille vakaan toimintaympäristön, nyt politiikasta itsestään on tullut pysyvästi epävakaata. Äänestäjien liikkeitä ja poliittisia päätöksiä on entistä vaikeampi ennakoida.

 

Samaan aikaan tietoa on saatavilla enemmän kuin koskaan. Datasta on tullut arvokasta pääomaa niin yrityksille kuin valtioillekin. Sanotaan, että data on uusi öljy. Pelkkä tieto ei kuitenkaan yksin riitä muutoksen aikaansaamiseksi. Tietoon on yhdistettävä näkemys maailman muutoksen suunnasta.

 

Ellun Kanoilla tehdään vahvaan yhteiskunnalliseen näkemykseen pohjautuvaa vaikuttajaviestintää, joka perustuu avoimeen vuoropuheluun ja uusien mielipidevaikuttajien tunnistamiseen.

 

 

Erkki Perälä

muutoksen tekijä, liiketoimintajohtaja
vaikuttajaviestintä, yhteiskunta-insight, strategiat
+358 50 572 1930

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!