respekti

ARVOLIITTOLAISUUS

Ellun Kanojen liiketoimintayksikkö Respekti auttaa yrityksiä löytämään arvoliittolaisia tavalla, joka hyödyttää yrityksiä nykyistä enemmän.

Kun yritykset liittoutuvat arvoihin perustuen ja tekevät hyvää, kaikki voittavat. Yritykset voivat muuttaa maailmaa paremmaksi paitsi oman bisneksensä kautta myös sponsoroinnin kautta. Autamme yrityksiä etsimään omia arvoliittolaisia ja uusia tapoja vaikuttaa yhteiskunnassa sponsoroinnin kautta.

Arvoliittolaisuus on enemmän kuin sponsorointia tai pro bonoa.

Arvoliittolaisuus sitoutuu yrityksen olemassaolon tarkoitukseen ja on enemmän kuin sponsorointia tai pro bonoa. Arvoliittolaisuus on avointa yhteistyötä ja kumppanuutta, jossa kaikilla osapuolilla on aktiivinen rooli maailman tekemisessä paremmaksi. Arvoliittolaisuudessa yritys päättää käyttää myös ääntään paremman maailman puolesta.

Ellun Kanat etsii myös omia arvoliittolaisiaan. Teemme joka vuosi pro bono -työtä valitsemiemme tahojen kanssa. Teemme vuosittain ilmaista työtä tai sponsorointia 150 000 euron arvosta. Olemme edistämässä muun muassa Timo Honkelan Rauhankone-projektia.

Toimintayksikköä vetää

ville

Ville Tuominen

muutoksen tekijä, liiketoimintajohtaja
arvoliittolaisuus, yhteiskunnallinen viestintä, strategiat
+358 45 125 1322

HelsinkiMissio

Digikummi-hanke

Lue lisää
Näyttökuva 2017-03-15 kello 14.55.10

Selätämme ongelmat ja piiskaamme parempaan

Tämän referenssi on luottamuksellinen.

Haastaja-low-res-035

Ravistelemme, sparraamme ja autamme kriiseissä.

Haastaja-low-res-032