ELLUN KANAT AUTTAA YRITYKSIÄ TEKEMÄÄN VASTUULLISUUDESTA KILPAILUEDUN JA LIIKETOIMINNAN KIIHDYTTÄJÄN.

 

Vastuullisuus on yrityksen eloonjäämisen edellytys, mutta se voi olla myös kasvun lähde. Yrityksen kannattaa tehdä välttämättömyydestä hyve ja asettaa edelläkävijänä vastuullisuudelle uusi normi, johon kilpailijat joutuvat sopeutumaan.

 

Ellun Kanat keskittyy tekemään vastuullisuudesta asiakkaalle kannattavaa myös raporttien ulkopuolella. Työmme näkyy viivan alla – kasvatamme asiakkaidemme tulosta tuomalla vastuullisuudella yritykselle kestävää kasvua.

 

Olemme taistelupari vastuullisuudessa ja yritysaktivismissa.

 

Vastuullisuudesta tulee kilpailuetu ja hyvää bisnestä, kun keskitytään avoimeen viestintään, näyttävään näkemysjohtajuuteen ja yrityksen strategiseen ytimeen ulottuvaan vastuullisuustyöhön.

 

Vastuullisuuden edelläkävijyyttä rakennetaan tehokkaasti isoilla viestinnällisillä teoilla, arvoliittolaisuudella ja yritysaktivismilla. Kaikessa tässä Ellun Kanat on vastuullisuusviestinnän näkemyksellinen kumppani. Meillä vastuullisuus liitetään aina vaikuttavaan viestintään.

 

 

ELLUN ARVOLIITTOLAISUUDET

 

Arvoliittolaisuus on tavoitteellista yhteistyötä, jolla tehdään maailmasta parempi paikka. Se on uusi tapa ajatella sponsorointia ja pro bonoa – arvoliittolaisuudessa yritys liittoutuu järjestön, urheilijan tai kulttuurivaikuttajan kanssa yhteisten arvojen perusteella pitkäaikaisesti ja kokonaisvaltaisesti.

 

Teemme joka vuosi pro bono -työtä valitsemiemme tahojen kanssa. Teemme vuosittain ilmaista työtä tai sponsorointia 150 000 euron arvosta. Vuonna 2019 liittoudumme ilmaston lämpenemisen torjujien kanssa.

 

 

Kristiina Klemetti

muutoksen tekijä, asiakkuusjohtaja
sisällöt, strategiat, markkinointiviestintä
+358 45 139 4470

Johanna Sippo

muutoksen tekijä, johtava asiantuntija, asiakkuusjohtaja
strategiat, muutoksen vauhditus, maailmanvalloitus
+358 44 55 66 505

Selätämme ongelmat ja piiskaamme parempaan

Tämän referenssi on luottamuksellinen.

Ravistelemme, sparraamme ja autamme kriiseissä.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!