ARVOLIITTOLAISUUS

Ellun Kanojen liiketoimintayksikkö Respekti auttaa yrityksiä löytämään arvoliittolaisia tavalla, joka hyödyttää sekä yrityksiä, arvoliittolaisia että yhteiskuntaa nykyistä enemmän.

KUN YRITYKSET LIITTOUTUVAT ARVOIHIN perustuen ja tekevät hyvää, kaikki voittavat. Yritykset voivat toimia paremman tulevaisuuden puolesta paitsi oman bisneksensä, myös sponsoroinnin avulla. Autamme yrityksiä etsimään omia arvoliittolaisia ja uusia vaikuttamisen muotoja sponsoroinnista.

”Hyvän yrityskulttuurin ja arvoliittolaisuuden kohdatessa syntyy jotain arvoaan suurempaa – siirrytään pelkästä rahan tekemisestä maailman muuttamiseen.” – Mitä tapahtuu huomenna sponsoroinnille (2018)

Arvoliittolaisuus on tavoitteellista yhteistyötä, jolla tehdään maailmasta parempi paikka. Se on uusi tapa ajatella sponsorointia ja pro bonoa – arvoliittolaisuudessa yritys liittoutuu järjestön, urheilijan tai kulttuurivaikuttajan kanssa yhteisten arvojen perusteella pitkäaikaisesti ja kokonaisvaltaisesti.

ELLUN KANAT ETSII MYÖS OMIA ARVOLIITTOLAISIAAN. Teemme joka vuosi pro bono -työtä valitsemiemme tahojen kanssa. Teemme vuosittain ilmaista työtä tai sponsorointia 150 000 euron arvosta. Olimme edistämässä muun muassa Timo Honkelan Rauhankone-projektia.

Arvoliittolaisuuden mahdollisuudet yrityksille

Arvoliittolaisuus sitoutuu yrityksen olemassaolon tarkoitukseen ja konkretisoituu näkyvinä tekoina, joilla on yhteiskunnallista merkitystä. Arvoliittolaisuus on avointa yhteistyötä ja kumppanuutta, jossa kaikilla osapuolilla on aktiivinen rooli maailman tekemisessä paremmaksi. Arvoliittolaisuudessa yritys päättää käyttää myös ääntään paremman maailman puolesta.

Arvoliittolaisuus tarjoaa yrityksille tehokkaan tavan omista arvoistaan viestimiseen. Se mahdollistaa sisäänpääsyn sellaisiin sosiaalisiin kupliin, joihin ei muuten päästäisi sisälle. Viestiminen sosiaalisen ryhmän sisällä yhtenä tasavertaisena jäsenenä on aina tehokkaampaa kuin ulkopuolelta huutelu.

Merkitykselliseksi koettu arvoliittolaisuustyö myös parantaa yrityksen työntekijöiden hyvinvointia. Arvoliittolaisuus koskettaa siis sekä PR:ää että HR:ää.

Arvoliittolaisuuden mahdollisuudet arvoliittolaisille

Yritysten arvoliittolaisille kuten järjestöille, urheilijoille ja kulttuurialan toimijoille arvoliittolaisuus tuo resursseja, osaamista ja näkyvyyttä. Esimerkiksi järjestöille arvoliittolaisuus tarjoaa merkittävää vetoapua kohti visioiden mukaista, parempaa maailmaa. Ihannetilanteessa arvoliittolaisuus on vuosikausien kumppanuus.

Ville Tuominen

muutoksen tekijä, liiketoimintajohtaja
arvoliittolaisuus, yhteiskunnallinen viestintä, strategiat
+358 45 125 1322

Selätämme ongelmat ja piiskaamme parempaan

Tämän referenssi on luottamuksellinen.

Ravistelemme, sparraamme ja autamme kriiseissä.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!