Ellun Kanoissa autamme asiakkaita kommunikoimaan rohkeasti, terävästi ja luovasti – niin, että viestinnällä on vaikutusta. Pistämme vauhtia maineen rakentamiseen sparraten, ideoiden, vinkaten, valmentaen ja kädet savessa puurtaen. Kirkastamme strategisen ytimen monimutkaisissakin tilanteissa. Etsimme silmä tarkkana mahdollisuuksia, joihin tarttua. Kiritämme vuoropuheluun maailman kanssa. Toteutamme isoja tekoja, joilla ansaitaan huomiota.

Etsimme nyt kokenutta AD-kanaa tunnelataamaan strategioita teoiksi ja kokemuksiksi designin keinoin.

Sinulta luonnistuu visuaalinen tarinankerronta ja ongelmanratkaisu. Tiimien kanssa ideoinnista jalostuu avullasi konsepteja ja konsepteista vaikuttavia kokonaisuuksia. Haluat olla mukana suunnittelemassa isoja tekoja ja puhuttavimpia tarinoita.

Tällainen työ vaatii kokemusta, ainakin 5 vuotta. Lisäksi tarvitaan nopeutta sekä paineensietokykyä. Töitä meillä tehdään tiimeissä, eli omaa ajattelua pitää pystyä jakamaan ja kehittämään yhdessä muiden kanssa. Yhteistyötä kanojen lisäksi tehdään myös muiden kumppaneiden kuten kuvaajien, kuvittajien ja devaajien kanssa.

Suomen ykköstoimistona odotamme paljon, mutta oikealle tyypille tarjoamme kivan ja kiihkeän työpaikan.

Lisätietoja tehtävästä: Asialliset hommat hoidetaan. Muuten ollaan kuin Ellun Kanat. Voit myös soittaa Head of Designille, Sasulle p. 044 7960092
Hakuaika: NYT – tai ihan viimeistään 29.3.

Laita viestiä ja CV:si Sannalle sanna.kulmala@ellunkanat.fi

Sasu Haanpää

muutoksen tekijä
visuaalinen viestintä, konseptointi, brändit
+358 44 796 0092

Sanna Kulmala

muutoksen tekijä, Head of Kana
+358 40 411 6378

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!