Hyppää sisältöön

Haussa HR-kana asiallisiin hommiin ja ellunkanailuun 

Tietosuoja – yksityisyytesi on meille tärkeää. Kuvituskuva, jossa kaksi ihmistä paiskaa kättä ja yksi kaataa kaverille kahvia.

Muutostoimisto Ellun Kanojen kasvava kanajoukko kaipaa avukseen skarppia ja kivaa arjen HR-asioista, oppimisen kirittämisestä ja yrityskulttuurin kehittämisestä kiinnostunutta kollegaa. Tai siis taisteluparia, kuten me toisiamme kutsumme. Jos kolahtaa, jatka lukemista!

Ellun Kanat on kunnianhimoinen ja sydämellinen muutoksen tekijöiden yhteisö, jonka lentoon ja hyvään työarkeen just sinulla voisi olla merkityksellistä annettavaa.

Yhteisössämme HR-kanalla on pöydällään työsuhteen elinkaareen liittyvät HR-rutiinit, rekryhommia sekä Kanalan kulttuurin jatkuvaa ylläpitämistä ja kehittämistä. Lisäksi HR-kana on keskeisesti mukana toteuttamassa ja kehittämässä harkKana-ohjelmaamme.

Arvelisimme, että näissä tehtävissä kukoistaa henkilö, jolla on jo jonkun verran hujumenttia ja kilsoja HR-arjen pyörittämisestä. Kokemus kulttuurin kehittämisestä, harjoitteluohjelman pyörittämisestä ja/tai konsulttifirman arjesta on plussaa. Hommissa tarvitaan tarkuutta ja intoa perusduunien hoitamiseen.

Mutta vallan usein meidän porukassa maalataan myös isolla pensselillä, joten mikään perinteinen papereidenpyörittelyduuni tämä ei missään nimessä ole. Meillä Kanalassa hierarkia on matala ja ammattitaidon taso korkea. Tonttia ja omaa osaamista saa kehittää yhdessä hemmetin kivojen kollegoiden kanssa. Meillä kaikilla on vapautta ja vastuuta omista ja yhteisistä hommista. Työtä tehdään itseohjautuvasti joustotyöajalla hyvin työvälinein ja tehtävästä saa kilpailukykyisen kompensaation (alustavasti pyöritelty haarukkamme on 4 200 € – 4 700 €).

TL;DR: Etsimme HR-kanaa. Jos asialliset hommat kiinnostelee, niin laita hakemusta tulemaan ja jutellaan lisää. DL 10.8.

Lisätietoja: Jenny Antonen, 045 273 9612
(lomalla 11.7. – 7.8.)

 

Haku