Hyppää sisältöön

Valokuva henkilöstä valokuvaus stu

Hei tulevaisuuden konsultti tai visuaalinen viestijä, vapauta näkemyksesi!

Ellun Kanat etsii harjoittelijoita HarkKana-ohjelmaansa vuodelle 2022.

Meillä Ellun Kanoilla tehdään muutosta. Muutosta saadaan aikaan, kun sopivassa suhteessa sekoitetaan uteliaisuutta ja näkemystä. Ja näitä ominaisuuksia harkKanoilta haemme. Emme edellytä tietynlaista opiskelutaustaa, vaan Ellun Kanojen harkKanat ovat joka vuosi monipuolinen joukko eri alojen tulevia huippuosaajia.

Vuosien varrella Kanalassa on huhkinut harkKanoina niin viestijöitä, filosofeja, kauppatieteilijöitä kuin diplomi-insinöörejäkin. Haemme joukkoomme myös visuaalisen viestinnän ja designin taitajia. HarkKanoja ei ole veistetty yhdestä puusta, mutta tätä parvea yhdistää uteliaisuus uuden oppimiseen, oivaltava näkemys sekä timanttinen työnjälki.

Kiinnostaako harjoittelu muutoksen ja strategisen viestinnän parissa?

Viestinnän harjoittelijana tarvitset uteliasta asennetta ja innostusta uuden oppimiseen.

  • Meillä pääset mukaan luomaan teräviä analyyseja ja näkemyksellisiä strategioita, ideoimaan konsepteja ja kampanjoita, pohtimaan tulevaisuusskenaarioita, ravistelemaan brändejä ja organisaatiokulttuureita sekä haastamaan perinteisiä rakenteita.
  • HarkKanan työ on projekti- ja tuntiperusteista. Työmäärä vaihtelee niin oman elämäntilanteesi kuin kulloinkin käynnissä olevien projektien määrän mukaan.
  • Sinut tiimitetään mukaan monipuolisiin asiakastöihin, työskentelet Ellun Kanojen sisäisissä projekteissa ja mikä parasta, pääset näkemään, miten näkemyksesi muuntuu konkreettisiksi analyyseiksi, isoiksi teoiksi ja strategioiksi. Samalla kun pääset oppimaan, miten konsulttina autetaan asiakasta muutosmatkalla, myös oma näkemyksesi kirkastuu.

Piirretty viiva

Kuva jossa leijailevia näppäimistön osia

Kiinnostaako harjoittelu muutoksen ja visuaalisen viestinnän parissa?

Visuaalisen viestinnän harjoittelijana tarvitset ennen kaikkea näkemystä viestien muotoilemisesta visuaalisesti ymmärrettävään muotoon.

  • HarkKanana työskentelet tuntiperusteisesti moninaisiin asiakastöihin ja Kanalan sisäisiin projekteihin tiimitettynä. Asiakkuuksista riippuen visuaalisen viestinnän harkKana pääsee kokeilemaan työtehtäviä aina erilaisten virastojen inhouse-graafikon rutiinihommista kokonaisvaltaisiin suunnitteluprojekteihin, kuten brändi-ilmeiden, kampanjoiden ja julkaisujen AD:nä toimimiseen.
  • Adobe-ohjelmien osaamisen lisäksi toivomme sinulta ennen kaikkea rohkeutta tuoda oma näkemyksesi esiin sekä intoa kokeilla ja oppia uutta. Liikkuvaan kuvaan erikoistuneelta hakijalta toivomme perusosaamista videoiden kuvaamisesta ja leikkaamisesta. Laajempi ymmärrys videoiden tuottamisesta, kuvaamisesta, värimäärittelystä, äänisuunnittelusta tai vaikka liikegrafiikasta on hyödyksi. Visuaalisen viestinnän hakijoilla visuaalisten ilmeiden suunnittelun, liikegrafiikan tai informaatiomuotoilun osaaminen katsotaan eduksi.

MISTÄ ON KYSE?

HarkKana-ohjelma on Ellun Kanojen oma harjoitteluohjelma, joka alkaa tammikuussa 2022. Vuoden 2022 HarkKana-ohjelma koostuu kahdesta osasta: Ensin on luvassa 6 kuukautta kestävä oppimista, konsulttityöhön tutustumista ja avustamista sisältävä jakso. Tämän jälkeen kiinnostuneilla harkKanoilla on mahdollisuus hakea loppuvuoden kestävään Kana-akatemiaan, joka on syvempi katsaus konsultin työhön. 

Ensimmäisellä puoliskolla työaika on 0–100 %, joten työnteko onnistuu hyvin esimerkiksi opintojen ohessa. Kana-akatemiassa työskennellään vähintään 70 % työajalla.

MITEN HAEN?

HarkKana-ohjelman haku on auki 4.10.–17.10.2021. Mukaan haetaan lähettämällä CV,  napakka saatekirje  ja maksimissaan yhden (1) minuutin mittainen video 17.10.2021 mennessä Solaforce-järjestelmän kautta.

Saatekirje on pituudeltaan maksimissaan puoli sivua. Kirje on vapaamuotoinen kuvaus sinusta ja siitä, miten näkisit itsesi sopivan harkKanaksi Ellun Kanoille. 

Kerro videolla lyhyesti ja vakuuttavasti näkemyksesi jostain sinua innostaneesta, Ellun Kanojen toimialaan liittyvästä ilmiöstä, kampanjasta, yhteiskunnallisesta teosta tai tapahtumasta. 

Jos haet visuaalisen viestinnän harkKanaksi, lisääthän mukaan myös linkin portfoliosi tai työnäytteeseen.. Merkitse hakemukseen sometilisi mukaan, jos haluat esitellä ne.

Hae viestinnän harkKanaksi täällä.

Hae visuaalisen viestinnän harkKanaksi täällä.

MISTÄ SAAN LISÄTIETOA?

  • Facebookissa Ellun Kanat 
  • Instagramissa @ellunkanat
  • Twitterissä @sokeakana
  • LinkedInissä Ellun Kanat 
  • Vastaamme kysymyksiin myös Ellun Kanojen IG-livessä maanantaina 11.10. klo 17-17:30.

Tervetuloa asiallisiin hommiin kanssamme! Odotamme jo innolla hakemustasi. 

Haku