Ellun Kanoilla asiallisia hommia tehdään joka päivä

Uudenmaankadun ja Yrjönkadun kulmassa, Ellun Kanojen toimistolla käy päivittäin melkoinen kuhina. Täällä asiallisia hommia paiskii yhteensä 35 viestinnän tekijää ja kananpoika-harjoittelijaa. Yhteinen työkalumme on viestintä, mutta lähestymme sitä monesta eri näkökulmasta. Uskomme, että kirkkaimmat lopputulokset syntyvät silloin, kun ratkaisua haetaan eri vinkkeleistä ja uniikit maailmat törmäävät. Siksi kanalan väki ei ole yhdestä puusta veistetty.

Jokainen kana on titteliltään viestinnän tekijä. Se ei suinkaan tarkoita sitä, että työnkuvamme ja roolimme olisivat samanlaiset. Kanoilta löytyy asiantuntemusta esimerkiksi strategisesta viestinnästä, markkinointiviestinnästä, vaikuttajaviestinnästä, työnantajakuvaa rakentavasta viestinnästä, digiviestinnästä ja visuaalisesta viestinnästä. Oma asiantuntemus ja työkokemus vaikuttaa siihen, millaisiin projekteihin kukin viestinnän tekijä ja kananpoika päätyy.

Viestinnän tekijä saa tarvittaessa täydennystä toisesta tittelistä. Meillä näitä ovat toimitusjohtaja, mahdollisuusviestintäjohtaja, asiakkuusjohtaja ja asiakasvastaava. Joukkoomme kuuluu myös kaksi visuaalista talenttia, sillä meillä on kaksi omaa AD:ta.

Kanala


Tällä viikolla Ellun Kanojen somekanavat seuraavat erilaisten viestinnän tekijöiden arkea.

Intensiivisimmin omaa ja Ellun Kanojen toimiston arkea valottavat digiviestinnän tyypit Matti, Nina ja Anna, joka toimii myös kananpoikien tiiminvetäjänä. Kanojen erilaisista rooleista somekanavissa näkyvät ainakin AD Lea-Maija, asiakkuusjohtaja Sari, strategina toimiva Taru, vaikuttajaviestinnän tekijä Ville sekä mahdollisuusviestintäjohtaja Kirsi ja toimitusjohtaja Taru.

Viestinnän tekijän hommissa hauskaa on se, että maanantaina ei voi vielä aavistaa, mitä viikko loppujen lopuksi tuo tullessaan. Laita siis tällä viikolla seurantaan Ellun Kanojen somekanavat, jos haluat nähdä, millaista kanojen arki oikeasti on.

#Kananpoika2016-hakuaika jatkuu vielä tämän viikon! Nyt on aika toimia. Lähetä hakemuksesi PE 30.10. mennessä osoitteeseen ellu@ellunkanat.fi, mikäli mielit ensi vuodeksi asiallisiin viestintähommiin Ellun Kanojen mainioon joukkoon.

Twitter: @sokeakana / Facebook: Ellun Kanat /
Instagram: ellunkanat / Snapchat: ellunkanat