Rovion viestintäjohtaja siirtyy Ellun Kanoille kansainvälisyyden kirittäjäksi

Rovion viestintäjohtaja Kaisu Karvala siirtyy Ellun Kanoille. Karvala aloittaa kv-kirittäjänä Ellun Kanoilla 1.9.2017.

Ellun Kanat kansainvälistyy muodostamalla kumppanuuksia kiinnostavien yhteistyötahojen kanssa. Kumppanuusyhteistyöllä luodaan lisäarvoa Ellun Kanojen kansainvälistyville asiakkaille nopean muutoksen maailmassa. Karvalan tulo Ellun Kanoille kirittää tätä vauhtia. Lisäksi Karvala johtaa Ellun Kanojen syksyllä Brysseliin perustettavaa yksikköä ja vahvistaa sitä kautta yhteiskunnalliseen insightiin keskittyvää Mitä tapahtuu huomenna -tehdasta.

– Kaisu on pitkän linjan kommunikoija, vaikuttaja ja kansainvälisissä vesissä vetreytynyt huippuosaaja, josta Ellun Kanat odottaa reipasta kirittäjää kv-kentillä, kommentoi Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

Karvala on toiminut Brysselissä TeliaSoneran johtajana ja mobiililiiketoiminnan maailman kattojärjestön GSM-Euroopan johtajana. Viimeiset vuodet Karvala on toiminut ensin 2,5 vuotta Brysselissä Rovion edustajana ja kaksi vuotta Rovion johtoryhmän jäsenenä ja viestintäjohtajana vastuunaan globaali PR ja viestintä.

– Kukaan ei oikein uskonut, että Roviolla pystytään tekemään ja lanseeraamaan noin suureen suosioon ja levikkiin yltänyt elokuva, ja silti teimme sen. Haluan Ellun Kanoissa auttaa muitakin suomalaisia yrityksiä tekemään mahdottomina pitämiään kansainvälisiä asioita. Ellun Kanat on uudella tavalla ajatteleva toimija, joka muuttaa tapaa tehdä viestintää ja auttaa yrityksiä ymmärtämään kommunikaation välttämättömyyden muutoksen moottorina. Siirryn yhdestä upeasta lintulaumasta toiseen, Kaisu Karvala toteaa.

Ellun Kanat on vuonna 2008 perustettu kasvava strateginen viestintätoimisto, joka etsii jatkuvasti uusia bisnesmahdollisuuksia ja kiikaroi perinteisen markkinointiviestinnän hiekkalaatikon ulkopuolelle. Ellun Kanojen vuoden 2016 liikevaihto oli 3,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto 682 000 euroa.

Lisätietoja 

Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen
+358 50 357 9418
taru.tujunen@ellunkanat.fi

Kaisu Karvala
+358 40 5715990